Kadir Ezildi, Nişanlısının Türbansız Halinin İfşalanması Hakkındaki Sessizliğini Bir Bozdu Pir Bozdu!

Hatırlarsanız dün, Gamze Türkmen'in ev hali Söylemezsem Olmaz programında ifşa edilmiş ve hem Gamze Türkmen hem Kadir Ezildi yaşananlara çok sert çıkışmıştı. Ezildi, bu kez videoyu paylaşan kişiye açtı ağzını yumdu gözünü!

Biliyorsunuz ki dünden beri gündemimizde Söylemezsem Olmaz isimli televizyon programında Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in türbansız ve ev halinin sansürsüz şekilde paylaşılması var.

Detaylardan burada bahsetmiştik 👇🏻

Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı

Kadir Ezildi, ilk önce konu hakkındaki sessizliğini uzun bir süre korusa da daha sonra avukatının açıklamasını paylaşarak Gamze Türkmen'in hukuki süreci başlattığını duyurmuştu hatırlarsanız.

O anlardan da burada bahsetmiştik 👇🏻

Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Kardeşi Fırat Türkmen, Söylemezsem Olmaz Masasına Öfke Kustu!

Sivri dili ve laf sokmalarıyla meşhur Ezildi'nin konu hakkında ne zaman sözlü açıklama yapılacağı merakla beklenirken ünlü fenomen sessizliğini bir bozdu pir bozdu.

Kadir Ezildi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile bu kez videoyu ilk paylaşan kişiye seslendi! "Gamze şu an gayet iyi, desem neler neler diyeceğim ama bu sefer dilimi tutmak istiyorum" diyen Ezildi, videoyu paylaşan kişiye "Nasıl bir hasetlik bu?" diyerek isyan etti.

Ezildi, "Akraba mısın komşu musun bilmiyorum ama insanlıktan nasibini almamışsın" açıklamalarıyla sert çıkıştı 👇🏻

👇🏻

👇🏻

Açıklamalarının ardından nişanlısı Gamze Türkmen ile bir karesini paylaşan Ezildi, nişanlısının her zaman yanında olduğunu belirtmeyi de unutmadı!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Kolombiya Güzellik Kraliçesi Madelein Lopez Camelo ve Soner Sarıkabadayı'dan Müjdeli Haber Geldi!
Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Kardeşi Fırat Türkmen, Söylemezsem Olmaz Masasına Öfke Kustu!
Seren Serengil'den Hayvan Hakları Yasasının Kabul Edilmesini İsteyenlere Tarikat ve Cemaat Çıkışı!

Popüler İçerikler

Serenay Sarıkaya mı? Hande Erçel mi? Maskülen Tarzın Kime Daha Çok Yakıştığını Birlikte Seçiyoruz!
Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
Fenerbahçe'nin İptal Edilen Golünün Ardından Mourinho'dan İlginç Bir Tepki Geldi
YORUMLAR
01.10.2024

hey allahim yarabbim,, her anını yayın yap herseyi göster,, göbek at oyna dans et davul çal bol makyaj yap vücut hatlarını belli eden elbiseler giy sonrada muavazakarlik yap..saçını görsek ne olur..esas makyajsız halini tanıyamadım hele konuşmalar hareketler ne öyle altinlarla takıp gösteriş dalga gecmeler..esas onlar çok şaşırtıcı o videoyu çekene ve gizli yayın yapanı bulun dava açın tvler tabii gösterir onları işi bu..herkesi çekip gösteriyorlar..o zaman böyle ortalarda fazla gözüküp gezip yayın yapmiycaksiniz..işine gelince çok iyi çekin cekin gösterin defalarca nişanlara paraları savurun..işinize gelmeyince çok ayıpmış gizlilikmis falan filan hemen dava açın..hiç inandırıcı değil..konuşmalar davranışlar eğlenceler sapsarı saçlar hiçte göründüğü gibi değilmiş bu kız dedirtti..esas bunu kaygı duyun ortaya çıktı hersey diye

01.10.2024

Semavi dinlerde yahudilikten hristiyanlığa bir anevrizma olarak geçen ve şekil değiştiren, öncesinde Sümerlere kadar farklı kombinasyonları farklı tebaaları temsil eden bu sözde İslami başörtüsü neymiş arkadaş? Yeter artık takan taksın, takmayana farklı muamele edilmesin. Akıl ve fikir veren Tanrı'nın çıplak yarattığı tüm canlı cansız kullarının açık başını dert edeceğini düşünmüyorum... Buna insanlar da dahil...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ