Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı

Söylemezsem Olmaz adlı magazin ekibi, Kadir Ezildi'nin geçtiğimiz günlerde şatafatlı bir şekilde nişanlanladığı Gamze Türkmen'in türbansız halini canlı yayında paylaştılar. Sosyal medya kullanıcılarını epey öfkelendiren bu hareket sonrası tepkiler çığ gibi büyüdü.

En Hamarat Benim yarışmasının sempatik sunucusu Kadir Ezildi, şu sıralar programdaki halleriyle değil özel hayatıyla gündemde.

Bir anda evlilik kararını takipçilerine duyurarak herkesi şoke eden fenomen sunucu Erzurum'daki Türk filmi tadındaki evlilik teklifinin hemen ardından sözlenmişlerdi.

Tüm gözleri üzerine toplayan ikili sözden kısa süre sonra yaptığı nişanla da epey konuşulmuşlardı. En büyük nedenlerden biri de milyonluk çeyiz ve şatafatlı damat bohçası olmuştu.

Ezildi kendisine gelen "gösteriş" yorumunu da pas geçmeden cevap vermişti:

Nişanlısı Gamze'den Gelen Şatafatlı Damat Bohçasını Paylaşan Kadir Ezildi "Gösteriş" Yorumunu Es Geçemedi!

Her halleriyle dikkatleri üzerine çeken ikilinin bu sefer gündem olmasının sebebi hepsinden çok başka!

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz ekibi, tesettürlü olan Gamze Türkmen'in açık halini canlı yayında sansürsüz şeklide paylaştılar.

"Bir şey söyleyeceğim, Kadir Ezildi'nin mahsun nişanlısı mıydı o gördüğümüz? Hani her yerden sakınan, kimselere göstermeyen, kıyamadığı. Ben şok!" diye konuya giren Pınar Eliçe'nin ardından Bilal Özcan'dan "Görgüsüzlük" çıkışı geldi.

Ardından "Bu görüntüler içeriden gizli çekiliyor" diyen Hande Sarıoğlu "Bu görüntülerin çekildiğinden Gamze'nin haberi var mı?" diye sordu. Didem Delen'se "Asıl bize gönderildiğinden haberi var mı?" diyerek tepki çekti.

👇👇

Tesettürlü bir kadının ev içerisinde çekilen görüntülerini bu şekilde izinsiz bir biçimde yayınlayan magazin ekibi çok ağır şekilde eleştiridi, eleştirilmeye de devam ediliyor!

Gelin, öfkeli sosyal medya kullanıcılarından gelen tepkilerden birkaçını beraber okuyalım...

İlginizi Çekebilir

Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun "Ruh Hastası" Diyerek Sapık İlan Ettiği Kişi İddialara Cevap Verdi!
Serpil Çakmaklı, Ahu Tuğba'nın Cenazesine Katılmayan Eski Dostu Banu Alkan'ı Affetmedi!
Ahu Tuğba'yı Son Yolculuğuna Uğurlamamıştı: Bülent Ersoy'un "Cenazeme Kimse Gelmesin" Vasiyeti Gündem Oldu

Popüler İçerikler

Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
Avrupa Yakası'nın Naile'si Çiçek Dilligil Cinsiyet Geçişi Yapan Oğlunun Doğum Gününü Kutladı!
YORUMLAR
30.09.2024

Hangi kanal..?? BEYAZ TV..sabibi kim...? Herkes' ce malum bilinen şahıs..o zaman etik değer..görgü..ahlak..saygı aramak biraz abes değilmi..Haa..bir de tabiki program sunucuları...onlar da ayrı tartışma konusu zaten.O yüzden gayet normaldir...

30.09.2024

Sahibi kim? Sorusunun cevabı jelibon madencisi yazman yeterli.

30.09.2024

Ahlaktan bi haber ahlak yoksunlari çıkmış ahlak dersi vermeye kalkıyor! Kıskançlığınız, fesatliginiz, seytanliginiz mide bulandirici. Sizi ekran maymunlari!!! Tesettürlü bir insanın evindeki doğal yaşamını ifşa eden sinsi akbaba ile siz de şeytanca planla ekrana taşıyarak kişinin özgürlüğünü, mahremiyetini hiçe sayarak ahlaksizca tutum icerisindesiniz. umarım Gamze Hanim sizi şikayet eder.

30.09.2024

kadin olarak utanmadınız mi bir kadina bunu yapmaya? bu rezilligi izleyen var mi gercekten ya

TÜM YORUMLARI OKU (28)