Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'i Türbansız Şekilde İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Özür Diledi

Söylemezsem Olmaz adlı magazin ekibi, fenomen ve sunucu Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in türbansız halini canlı yayında ifşa etmişlerdi. O görüntüleri 'Programımıza özel' diyerek yayınlayıp herkesi çok kızdıran ekip bu sabah 'Sadece bize özel bir görüntü değildi' sözleriyle özür diledi. Ancak tepkiler büyüyerek devam etti.

En Hamarat Benim programının eğlenceli sunucusu Kadir Ezildi, son dönemlerde yapımdaki sempatik halleriyle değil özel hayatıyla gündemdeydi.

Erzurum'da Türk filmi izleri taşıyan evlilik teklifinin hemen ardından sözlenen Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen çifti sosyal medyanın çok konuşulan isimlerinden oldu.

Popüler ikilinin bu sefer gündemde olmasının nedeniyse çok farklı! Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı magazin ekibi Gamze Türkmen'in tesettürsüz halini izinsiz şekilde canlı yayında ifşa etti.

Tüm detayları da içeriğimizde vermiştik:

Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı

Sosyal medyayı adeta ayağa kaldıran skandal olayın ardından tepkiler çığ gibi büyürken Kadir Ezildi de sessizliğini bozarak Gamze Türkmen'in hukuki süreci başlattığını duyurdu.

Avukatın açıklamasını da içeriğimizde paylaşmıştık:

Kadir Ezildi Sessizliğini Bozdu: Türbansız Hali İfşa Edilen Nişanlısı Gamze Türkmen Hukuki Süreci Başlattı!

Eleştirilerin çığ gibi büyümesinin hatta büyümeye devam etmesinin ardından Söylemezsem Olmaz ekibi sunucuları bu sabahki canlı yayında tek tek özür diledi.

Pek çok kişiyi epey kızdıran ekip, YouTube kanallarına yükledikleri bölümünden Gamze Türkmen bölümünü çıkartıp bir de videoyu yorumlara kapatıp yeniden yükledi.

Önceki gün yayınlanan bölümde "Gamze'yi kıskanan bir isim, evindeki abartılı görgüsüz hallerini sadece Söylemezsem Olmaz'a özel görüntüleri bizlere gönderdi" diyen Hande Sarıoğlu bu sefer de "Yine bizlere iletilen bir görüntü, ancak sadece bize iletilen bir görüntü değildi. Diğer sosyal mecralarda da yayınlandığını bildiğimiz görüntüleri bizler de sizlerle paylaştık" diyerek yine tepki çekti.

👇👇

Kendilerini "Görüntüleri biz çekmedik" diyerek savunan ekibin özrünü kabahatlerinden büyük bulan kullanıcılar yine tepkilerini göstermekten çekinmedi!

İlginizi Çekebilir

Kız İstemede Eltisinin Önüne Geçen Özlem Öz'ün 'Nesilden Nesile' Videosu Dilan Polat'ınkinin Aynısı Çıktı!
Safiye Soyman Oğlunun Yasını Tutarken Miami'de Keyif Yapan Arkadaşı Seda Sayan'la İlk Kez Buluştu!
Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun "Ruh Hastası" Diyerek Sapık İlan Ettiği Kişi İddialara Cevap Verdi!

Popüler İçerikler

Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
YORUMLAR
01.10.2024

İzinsiz çekilen bir görüntüyü çeken kadar yayınlayan da suçludur sanki bilmiyorlar. Nasıl devam ettiğini anlamadığım bir program zaten ne etik biliyorlar ne kural .Bu programı İzleyenlere Allahtan akıl fikir diliyorum umarım tez zamanda yayından kalkar.

01.10.2024

Etik değerlere sahip bir kanal derhal bu programı yayından kaldırır. Etik değil de reytingse amaç o da bizim suçumuz. Böyle programları izleyen bunlara reyting yaptıran herkes suçludur.

01.10.2024

Hande çok boş bakıyo ama baktıkça öfke ile şehvet doluyorum. Değişik bi cazip geliyo bilmiyorum. Belki de sadece beynim anlık yer değiştirmiştir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ