Kadınların Yapamayacağını Düşündüğünüz Bir Şey Var mı?

En kral arabayı da onlar kullanıyor, evin reisi de onlar. Neyi yapmıyorlar biz bilemedik, belki sizde vardır bir şeyler?

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR

Türkçe ögretmeni olan malavatin ögretmenlikten men edilmesi gerekiyor... hadimda edilebilir, malavatnin bir halt olmadigini üstünlük getirmedigini fark etsin diye. Kadinlar erkekler olmadan üreyebilir, hatta sperm bile kullanilmadan üreyebilirler, klonlamanin özü budur. Siz rahim ve yumurta olmadan üreyinde görelim. Ayaktada iseriz, hic kaygilanmayin. Sizin yapamaz dediginiz her seyi yapabilirler. Gecenlerde bir ablam körüklü otobüsü öyle estetik sürüyordu ki, hayranliktan agzim acik kaldi.

08.02.2018

Bazı insanlar kadını güçsüz,aciz;alışveriş,makyaj ve dedikodudan başka hiçbir şeye kafası basmayan,mantıklı düşünemeyip hep duygusal davranan varlıklar olarak görüyor ya da öyle gösteriliyor. Kadınları eve kapatıp onlara hizmetçi,seks oyuncağı,kuluçka makinesi misyonu yükleyenlerden bahsetmiyorum bile. Fiziksel ve biyolojik farklılıklarımız elbette var bunu inkar da etmiyorum zaten,ama ne olur kadınlara olan bakış açınızı değiştirin. Onları hafife almayın. Kadınlar isterse her şeyi yapabilir.

Pasif Kullanıcı
09.02.2018

Sorun kadınların birçoğunun istemiyor olması ne yazık ki. Toplumun kadına biçtiği bı rol var ve kadınlar bunu kabul ediyor, sorumluluk almadan bir iş ya da fikir üretmeden okumadan yaşamak kolaylarına geliyor. Sadece yemek yapmak seks yapmak suslenmek ve çocuk bakmak okuyup meslek sahibi olmaktan daha rahat geliyor. Keşke kadinlar değişse.

09.02.2018

Günümüzde ülkemizde de yaygınlaşmaya başlayan kadın otobüs şöförleri, diğer ülkelerde tır sürücüsü kadınlar, Canan Dağdeviren, Marie Curie, Angela Merkel, Margaret Thatcher, Tomris Hatun, Indira Gandhi, Büyük Katerina, Stephanie Kwolek, Patricia Bath, Grace Hopper, Ada Lovelace. Gördüğünüz gibi şöför de olabiliyorlar, bilim insanı da, yönetici de, savaşçı da. Kadınların yapamayacağı tek şey kendi kendine üreyememek, tıpkı erkeklerin yapamadığı gibi. Birbirimize muhtaç olduğumuz tek konu üremek, onda da iki cinsin de birbirine seve seve yardımcı olacağını düşünüyorum. Eğer ben bunu yapacağım derseniz yaparsınız. Cinsiyet, yaş, din, dil, millet bunların hepsi gereksiz detaylar.

TÜM YORUMLARI OKU (10)