Kadınların Tayt Giymesini Eleştiren Nükhet Duru'ya Tepki Gösteren Şarkıcı Aydilge Yazdıklarıyla Beğeni Topladı

Şarkılarıyla hafızalara kazınan bir dönemin popüler ismi Nükhet Duru geçtiğimiz günlerde kadınların tayt giymesiyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Açıklamaların ardından pek çok eleştiri alan Duru'ya şarkıcı Aydilge'den de tepki geldi. Gelin tüm yaşananlara birlikte bakalım... 👇

70'li ve 80'li yıllara şarkılarıyla damgasını vuran başarılı şarkıcı Nükhet Duru'yu tanımayan yoktur.

Eskimeyen şarkılarıyla hafızalara kazınan ünlü sanatçı ayrıca pek çok televizyon programında ve dizide de yer almıştı.

Ayrıca son zamanlarda sosyal medyayı aktif kullanan Nükhet Duru, kadın sanatçılara verdiği desteklerle de birçok kişinin takdirini topluyor.

Fakat geçtiğimiz gün 2. Sayfa'ya röportaj veren ünlü isim, kadınların tayt giymesiyle ilgili söylediği sözlerle büyük tepki topladı.

Bilmeyenleri şöyle alalım👇

Nükhet Duru'nun Kadınların Tayt Giymesiyle İlgili Yaptığı Açıklamalar Ortalığı Karıştırdı

"Herkes sevdiğini, içinde rahat hissettiğini giyebilir. Yeter ki tayt giymesinler. Hiç sevmiyorum. Taytın nasıl giyileceği unutuldu. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta gezen bir sürü hanımefendi görüyoruz. " diyen Duru'ya tepki gösterenler arasında ünlü şarkıcı Aydilge de yer aldı.

Toplumsal konulara duyarlılığıyla bilinen Aydilge, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına "Sokakta bu tayt giyme olayına bir 'dur denilmesi' yerine kadınların ne giyeceğinin söylenmesine artık bir duy diyelim olur mu... Sevgili Nükhet Duru da takdir eder ki kadınların göze hoş görünmekten çok daha başka meseleleri var." diyerek Nükhet Duru'ya göndermede bulundu.

Aydilge'nin o paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelirken, Nükhet Duru'dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Peki konuyla ilgili siz ne düşünüyorsunuz. Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilir;

Berfu Yenenler "Keşke Evlenmeseydin" Yorumuna Verdiği Cevapla Herkesi Dumura Uğrattı
Kızı Melisa'nın Doğum Gününü Duygusal Sözlerle Kutlayan Acun Ilıcalı Gözlerden Kalp Çıkarttı

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
28.10.2022

Kadın yanlış bir şey dememiş ki. Tayt giyilmesin demiyor, nasıl giyileceğini unuttuk diyor. Konu kadın olunca hemen neyin nasıl giyileceğine karışmayın oluyor, erkek olunca dalga malzemesi.. Erkeğin giydiği beyaz çoraba, çizgili cepli tişörte, dar paça pantolona laf söylemek serbest, ama bir kadın başka bir kadın için estetik kaygısı bir cümle söylediğinde linç. Samimi gelmiyor.

28.10.2022

Nükhet duru gerici biri degilki.kendiside açık giyinen, ayrıca kadınlarada destek veren bir sanatçı.yani patavatsız bir cümle kurmuş ama bence dediği yanlış anlaşılıyor, olayın moda kısmını eleştiriyo aslında.

28.10.2022

ama bazıları gerçekten çok çirkinn , kardeşim uygun vücudun yoksa giymeyiver çokmu şart bu tayt ! çirkin değil iğrenç görünüyor bazıları... diyecem de feminazilerden çekiniyorum :) demeyim

01.11.2022

valla bu sıte de ss waffen dan acımasız femınazıler var ona gore kardesım

TÜM YORUMLARI OKU (25)