Kadınların Profil Fotolarında Verdikleri Pozlar ve Aslında Demek İstedikleri

Aksi ispat edilene kadar bilim yalan söylemez. Hele ki vücut dili ve hayata karşı duruşumuz! (3 sezon yemedi içmedi Lie to Me izledi) Bu açıdan sosyal medya hesaplarında kullandığın profil fotoları da karşındaki kişinin sana bakış açısını etkileyen bir gerçek. İşte kullandığın profil fotoları ile başkalarına verdiğin mesajlara birkaç örnek.

1. Kankalarla Verilmiş Pozlar

Araştırmalara göre arkadaş grubunla çektirdiğin fotoğraflarını profil fotoğrafı olarak kullanman karşındaki kişilerde sosyal, eğlenceli ve dışa dönük bir insan olduğun imajını yaratıyor. Bu imaj da çevrendeki insanlarda seninle daha fazla buluşma isteği doğuruyor. Bu harika bir şey ancak seninle ilk kez tanışacak insanların olduğu bir sitede bu tarz fotoğrafları kullanmak akıllıca olmayabilir. Kimsenin seni grup fotosunda arayıp bulayım derken can vermesini istemeyiz değil mi?

2. Siyah - Beyaz Film Gibi Biraz!

Eğer siyah beyaz bir foto kullanarak aman da benim ruhum Marla Singer imajı yarattığını düşünüyorsan haklı olabilirsin. Ancak bu durum gerçekten işine yarayan bir sonuç doğuracak mı ondan pek emin değiliz. Çünkü insanlar siyah beyaz profil fotosu kullanan kişileri dost canlısı olmayan ve içine kapanık birisi olarak algılıyorlar. Bunun yerine daha canlı ve parlak renklerin kullanıldığı fotoğraflar ise karşındaki kişiye göre seni daha çekici yapıyor.

3. Pretty Woman Walking Down The Street

Bu biraz enteresan bir durum ama ülkemiz insanının genetik faktörleri de bazen işe yarayabiliyor. Araştırmaya göre koyu renkli saçları, büyük gözleri ve sade bir sweat shirt ile yolda yürürken çekilmiş bir pozu profil fotosunda kullanan kişiler çok sempatik bulunuyor.

4. Çünkü Ben Buna Değerim Pozu

Eğer profil fotoğrafında en şık ve temiz görünümlü kıyafetinle bir fotoğrafını kullandıysan ve bir de harika bir gülümsemeye sahipsen işte sen buna değersin. Çünkü dış görünüşüne önem vererek poz veren insanlar karşılarındaki insanlara yaşam enerjisi aşılıyorlar. Sanıyoruz ki başkalarına hayat enerjisi olabilmek kadar iyi bir şey de olamaz.

5. Balmumu Müzesi Karakteri Olmak ya da Olmamak

Bazı insanlar var görüyoruz adeta gülmemek için yaşıyor. Profil fotolarında da hiçbir duygu ve mimik olmaksızın poz veriyor bunlar. İşte sen onlardan olma çünkü balmumu müzesi karakteri gibi poz verenler karşısındaki insanlara çok içten pazarlıklı birisi imajı yaratıyor. Bunların bir de güneş gözlüğü ile poz verenleri var ki evlerden uzak. Be yourself millet!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi