Ömrüm boyunca neden karşı çıktıklarını anlayamayacağım...🤔
Ömrüm boyunca neden karşı çıktıklarını anlayamayacağım...🤔
Kişiler arasındaki sorunları hiçbir zaman 3. şahıslar çözemez. Hele ki bunu devletin görevlendirdiği kişiler hiçbir şekilde yapamaz. Kadının da erkeğin de istemediği bir evliliği yürütmemeye hakkı vardır. Sözleşme durduk yere canınız istediği gibi boşanın da demiyor. İnsanları boşanmaya teşvik etmiyor.
İstanbul Sözleşmesi'nin tüm maddelerini buradan okuyabilirsiniz.
Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!
cinsiyetçi bir erkekten daha mide bulandırıcı bir şey varsa o da cinsiyetçi bir kadındır. bunun gibi kadınlar yüzünden toplumu 1 adım ileri taşıyamıyoruz, bilinçlendiremiyoruz; cinayetlerin, şiddetin önüne geçemiyoruz.
Türbanı çok sıkma bacım beynine azcık kan gitsin. Sıbgatullah'ın ilk kaka partisini organize edeceksin daha bu kafa sana lazım!
Hayatında hiç şiddet gördün mü? Hiç korku içinde yaşadın mı? Bu cümlelere bakılırsa hayır! O zaman bi s.... git şurdan! Al bak sözlü şiddet sana!