Kadınların Köye Gitmeyi Neden Tatilden Saymadığını Sorgulayan Kullanıcıya Gelen Aşırı Haklı Yanıtlar

Köyü olan birçok insan bütün sene boyunca köyüne gideceği ve temiz havayı bolca soluyacağı o tatil günlerini iple çeker. Tabii herkes için geçerli değil bu durum. Tam anlamıyla köy tatilleri hiç istediği gibi geçmeyen insanlar da var.

O insanlar da kuşkusuz kadınlar! Twitter'dan "@avukatergunn" isimli bir kullanıcı da bunun nedenini sormuş.

Bu paylaşıma da özellikle kadınlar hak vereceğiniz yanıtlar verdi.

Tepki gösterenlerin dışında farklı görüşlere sahip olan insanlar da vardı.

Bütün günleri birilerine hizmet etmekle geçen kadınlar bırakın da tatil günlerinde de yemek, temizlik yapmasın yahu! Karşınızda hizmetçi mi var?

Siz ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
31.05.2021

Tatil diye köye götürenler ev işlerini kendi yapsın. Bütün sene işe git çalış. İşten gel evde çalış. Yazın köye git köyde çalış. "bizde ise yat aşağı neticeni büyüt" diyen tayfanın da neticesi sene boyunca koltuktan kalkmıyor. Bu dünya ataerkil toplumlarda kadınlara cehennem.

31.05.2021

Köy hele de koca tarafının köyü ise kadın için çiledir eziyettir ırgatlıktır.sabah 6 buçuktan sonra uyanamazsın ( öğle oldu kalkın) bir başına çıkayım bağ bahçe gezeyim diyemezsin (nabıyo bu gadın başına) yemek bulaşık gelen giden de cabası. Hı hı evet tatil

31.05.2021

Çünkü ne zaman köye gitsek yüz kadar yakin-uzak akraba,köyden başka komşular vs geliyor ve sizden hizmet bekliyor herkes. Sanki köy deyince sakince bahçeli evimizde oturup keyfimize göre domates yetiştiriyoruz falan sanıyorlar bunlar :D Aile erkekleri gobeklerini kasiya kaşiya toplu sohbete oturuyorlar onlara tabi tatil

TÜM YORUMLARI OKU (12)