Kadınların Kargo Paketlerine Saldırı: İç Çamaşırı Kargolarını Kim Açıyor?

Son zamanlarda ilginç bir konu sosyal medyada onlarca kadın tarafından gündeme geldi. İç çamaşırı markalarından gelen paketlerin açıldığını fark eden kadınlar, durumdan rahatsız oldukları dile getirerek, şikayetçi oluyor. Şikayetlerine karşın kargo çalışanları kadınların iç çamaşır paketlerini açmaya devam ettiğini söyleyen kadınlar, kargo firmalarının konuya ilişkin acil bir önlem almalarını talep ediyor. 

Cumhuriyet'e konuşan İstanbul Barosu Çocuk ve Kadın Hakları Merkez Üyesi avukat Süreyya Kardelen Yarlı, ''Burada çok büyük bir art niyet var” dedi.

Konuya ilişkin konuşan İstanbul Barosu Çocuk ve Kadın Hakları Merkez Üyesi avukat Süreyya Kardelen Yarlı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet'ten Rengin Temoçin'in haberine göre avukat Süreyya Yarlı,“Ne hikmetse son zamanlarda hep kadınlara gelen iç çamaşırı kargoları önceden açılmış, zarar görmüş, bakılmış şekilde teslim edilmiş gözüküyor. Kadınlar bununla ilgili şikayetçi oldular. Ancak ne kargo firmasından ne de herhangi diğer firmadan bir açıklama olmadı” dedi.

Özellikle kadınların başına gelmesinin tesadüf olmadığını vurgulayan avulat Yarlı, yapılanın suç olduğunu kaydetti.

“Güvenlik açısından bunu yapıyoruz deme şansları yok'' diyen avukat Yarlı, ''Çünkü zaten bu mallar alınırken kargolanırken veya kurye teslim edilirken yönetmeliğe göre gönderilebilir. Ne hikmetse şüphelendik denilen bütün kargolar kadınların iç giyim firmasından gelen ve kadınlara gelen kargolar. Bir televizyon kargosundan şüphelenilmiyor. Yemek kargosunda şüphelenilmiyor. O yüzden burada çok büyük bir art niyet var” dedi.

Naci Görür Bir Kez Daha Doğu Anadolu Fayına Dikkat Çekti: '5 Milyon Ton Dinamitin Aynı Anda Patlaması...'

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
06.02.2024

Nasılsa ortalık eleman dolu kafasıyla düzgün insanı elde tutmayıp ipini koparanı alan firmaların böyle konularda takınacağı tavır az çok bellidir.

06.02.2024

İç çamaşırına bakıp kendi kendilerini tatmin ediyor heralde kodugumun sapıkları

06.02.2024

umaarım sadece bakıyorlardır .. bunlar sapık giyiyorlardır bence ... bööğğğkk

Tanımadığım bir kadının yanlışlıkla eline dokunmaktan bile imtina ederim. Ama ortalık çok orospu çocuğu kaynadığı için trafik kazası geçiren kadınların bile vücut hatlarına bakan kansız piçler olabiliyor...

TÜM YORUMLARI OKU (13)