Kadınların Hayır Diyemediği 9 Seks Gerçeği

Çoğu kadının hayır diyemediği seks gerçeklerini sizin için derledik. Siz yeter ki istemesini bilin.

1. Kıllı göğüs

Her kadının Kıvanç Tatlıtuğ gibi kılsız, tüysüz adam sevdiğini sanmayın. Çoğu kadın için kıllı göğüs maskülen bir görüntü oluşturuyor ve erkek bu haliyle onların gözünde daha seksi oluyor.

2. Saçı Çekilmek

Çoğu kadın bunu dert etmediği gibi birçoğu da bilhassa hoşlanıyor. Burada önemli olan, çekme işini kadına acı vermeden ustalıkla halledebilmek.

3. Sıradışı fanteziler

Bazı erkeklerin her zaman kafalarında yer edinen 1 veya 2 fantezisi vardır ama bunu gerçekleştirmeye korkarlar. Emin olun kadınlar bunu bilmek istiyor. Ne kaybedeceksin ki? Kötü ihtimalle yapmayacak ama ya iyi ihtimal gerçekleşirse? (Bonus: Bir de bunu sizin gibi severse)

4. Soyulmak

Kadınlar, erkeklerin onların kıyafetlerini yavaşça çıkararak soymasından hoşlandıklarını bilirler. O zaman ne duruyorsun?

5. Emir almak

Her kadın seks sırasında emir almayı sevmez ve istemez. Ama bundan deli gibi hoşlananlar da var. Uygun bir lisanla mutlaka deneyin deriz.

6. Yemek ve seks

Yemek ve yatak odası bir porno fantezisi gibi görünse de çilek ve kremayla ya da bir buzla yatağa gittiğinizde sonucu görünce şaşırabilirsiniz.

7. Erotik Konuşmalar

Eğer bunu mükemmel bir biçimde yaparsan çoğu kadın istese de hayır diyemez.

8. Saat bir buçuk yönünde çalışmak

Nedeni bilinmese de çoğu bilimsel araştırma gösteriyor ki, cinsel ilişki sırasında penisin vajinaya saat 1.30 yönünde girip çıkması kadınların zevkini doruk noktasına çıkarıyor. Uzmanlar G noktasına en yakın bölgenin burası olmasından kaynaklandığını belirtiyorlar. Deneyin, görün.

9. Sert davranılmak

Bazen nazik ve sevecen olmak gerekir bazen ise sert! Sadece bu işin romantik olmasına dikkat edin. Her kadın dozunda sertlikten hoşlanır.

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti