Kadınların Erkekleri Etkilemek İçin Yapması Gereken 7 Hareket

Vallahi biz denedik yüzde yüz çalışıyor. Bir de siz bakın bakalım nelermiş bu sihirli hareketler :)

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
08.03.2016

KADINLAR..... HEPİNİZ TEK TEK ÇOK DEĞERLİSİNİZ.... CANSINIZ YOLDAŞSINIZ... ARKADAŞSINIZ.... SİZLERİ SEVİYORUM.... 8 MARTTA DEĞİL ÖMÜR BOYU BAŞ ÜSTÜNDE TAŞINMAYA DEĞER VARLIKLARSINIZ....

08.03.2016

tışıkkırlır sıpırmın :)

13.03.2016

şu videonun altına bi tane mantıklı yorum yapan erkek yok hepsi dalga geçmiş kimse ciddiye almamış işte bu değişmeli önce empati kurmaya bile yeltenmeyenlerden bize hakettiğimiz gibi davranmalarını istiyoruz ne yazık daha çok işimiz var ama yazık kelimesini biz kadınlar için değil bizi anlamamakta direnenlere söylüyorum...YAZIK SİZE!

24.03.2016

hesabı ben ödemek zorunda değilim. sana pahalı hediyeler almak zorunda değilim. kaslı ve güçlü olmak zorunda değilim. senin arkadaşlarının dedikodusunu dinlemek zorunda değilim.

28.03.2016

Ilk defa bu tarz bir konuda yorum yapacağım ama tutamadım kendimi gerçekten. Kişisel alma senin nezdinde senin gibi düşünen tüm erkeklere lafım. Kendi ayakları üstünde gerçekten durabilen sizin ona sağlayabileceğiniz herhangi bir şeye ihtiyaç duymayan ve sizi sadece siz olduğunuz için sevme ihtimali olan kadınlardan korkup bucak bucak kaçmasanız, kolay tarafından sadece şişkin bir cüzdan yada instagramda fotoğraflarında aksesuar olarak görülseniz de, erkek muhabbetlerinizde "benim hatun" diye caka satabileceğiniz hoş bir kızı sevgili diye seçmezseniz zorunluluklarınızdan kurtulabilirsiniz.Kadının sokakta korkmadan yürüyebilme isteği nedir ki zaten..(!) Sadece 1 dakika 25 saniye erkek egolarından arınıp o sese kulak verebilen erkekleri alkışlıyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (45)