Kadınların Erkeklerde Nefret Ettiği Davranışlar Listesi 'İlgisizlik ve Aşırı İlgi Kavramıyla' Beyinleri Yaktı!

Kadınlar, erkeklerde en çok hangi davranışlardan nefret eder? Twitter'da 'Gusholder Haber Bülteni' tarafından paylaşılan eski bir CNN Türk haberi, sosyal medyayı birbirine kattı. Kadınlar 9 maddelik listeye yeni maddeler eklerken erkeklerin de verecek yanıtı vardı. 

İşte, detaylar...

Geçtiğimiz yıllara ait bir CNN Türk haberi, sosyal medya platformu X'te yeniden gündeme geldi. Kadınların, erkeklerde nefret ettiği davranışlar listesine hem kadınlardan hem de erkeklerden tepkiler de gecikmedi!

İşte, 'Gusholder Haber Bülteni' tarafından paylaşılan 9 maddelik o liste 👇

twitter.com

Yorumlarla liste bir anda uzamaya başladı...👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Listeyi baştan yazanlar da oldu...👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Erkekler de boş durmadı! Hemen bir liste de onlardan geldi. 👇

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? 👇

twitter.com

Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
14.05.2024

iki cinste birbirine bayılmıyor sadece hormonal ve ic güdü sel dürtüler sonucu çiftleşmekten başka istekleri yok insanlar artık kendini çekemiyor bazen iki cinsiyete köprüyü geçene kadar birbirini çekiyor sonra başka mecralara kayıyorlar eskiden kadınlar az yapardı bunu şimdi ekonomik özgürlüklerine de çoğu kadın kavuştugundan birde teknoloji ile herşeye kolay ulaşım sağlandığından kaybetme korkusu sıfıra indi kısacası sadece çifleşme arzusu ile birlikte gelip sonra sıradanlaşınca iki tarafında ilgisi bitip nefes alsada kabahatli oluyor :D

14.05.2024

kaynak götüm. bazen sadece erkek olmaları yetiyor ancak onun dışında bu nedenler kadınlar için de geçerli ve yakın arkadaşlık ilişkileri için de. Her ilişkinin dinamiği farklı olsa bile evet ilgisizlik soğutur uzaklaştırır, çiçekler su, sevgi, ilgi ister çünkü biz çiçeğiz😂

14.05.2024

Dionaea muscipula

14.05.2024

Erkek olmaları yetiyor diyenler birkaç sene içerisinde erkeklerin peşinden koşarlarken görürüm onları. Bu kadar saçma bir şey olamaz. Etrafınıza kötü erkekleri çekecek hareketleriniz var veya kötü erkeklerden hoşlanıyorsunuz mantık kurmuyorsunuz sonra bütün erkekler suçlu oluyor. Seni okutmak için 12 saat çalışan baban o yazıyı görse emeklerinin boşa gittiğini hissetmez mi? Üzülmez mi? Bu cinsiyet çatışması çok ileri gitti artık iyi erkekler nerede diyorsunuz böyle bir toplumda ortaya çıkarlar mı sizce? Tehdit için değil uyarmak için söylüyorum. Erkek egemen dünyada yaşıyorsunuz etrafınızda gördüğünüz çoğu şey erkek tarafından yapıldı size seçme seçilme hakkını bile erkek verdi.bgünden bütün erkekler toplansa kadınlar artık insan değildir diye yasa çıksa hiçbir şey yapamazsınız. 2 tarafta birbirine saygı duysa ve AKLINI KULLANSA işte ben kadınlardan veya ben erkeklerden nefret ediyorum diye bir saçmalık söylemezsiniz.

14.05.2024

Çoğu kişinin tipinden bile evlenilmeyecek insan olduğu belli oluyor ki sadece tek bir işaret bu daha konuşma tarzı , bakışması , giyimi vb şeylere baksanız sorun olmayacak ama yok şu aklınızı bi türlü kullanamıyorsunuz. Nerede pç var ordasınız. Sonra erkekten nefret ediyom kadından nefret ediyom cehennemin dibine yalnız yaşa ozaman.

TÜM YORUMLARI OKU (19)