Kadınların, Erkekler Hakkındaki Düşüncelerini Belirttikleri Görüntülerden Oluşan Edit Ortalığı Karıştırdı

Sokak röportajlarında veya televizyonlarda, ünlü veya ünsüz kadınların Türk erkekleri hakkındaki düşüncelerini belirttikleri anlardan oluşturulan edit sosyal medyayı karıştırdı. Videonun büyük bir kısmında kadınların, Türk erkekleri hakkındaki olumsuz düşüncelerine yer verilirken, o görüntülerden genelleme yapılmaması adına da videonun sonunda güçlü kadınların görüntülerine yer verildiği görülüyor.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
11.03.2022

dikkat ederseniz erkeği potansiyel cuzdan olarak gören kadınların eğitim seviyesi, hitap şekilleri, görsellikleri ne olduklarını gayet belli ediyor. genel olarak sonradan görmeler ve varoşlar erkekte para arar. Ben çok kez erkek arkadaşlarıma hesap ödemeyi teklif etmişimdir. çok şükür ucuz degilim.

11.03.2022

Hep kasıntı, ego, trip, rol yapma, sonra yok Ukraynalılar Ruslar kocalarımızı elimizden aldı

11.03.2022

Böyle avam ve basit insanlarla aşk, sevgili, romantik, arkadaşlık vs gibi birliktelikler yaşamayın arkadaşlar. Bunlar kişisel egolarını yenememiş basit insanlar. Size hiçbir şey katamayacak aksine sizin psikolojinizi bozacak insanlar. Bakın kadın demiyorum insanlar.. Çünkü bunların kadınlıktan bir haber oldukları aşikar.. Mesele zaten kadın-erkek olmakta değil insan olmakta.. Bunlar o gelişimlerini henüz bitirememişler. Tavsiyedir lütfen oturup konuşabileceğiniz ve sizin hayatınıza bir şeyler katabilen insanlarla yan yana olun. Verimli insanlar ile..

12.03.2022

Kimin avam olduğunu ilişki bitip ayrılana kadar anlayamıyorsun, daha geçen hafta oldu olay, kadın ufak bir çantayla geldiği ortak yaşadıkları evden ayrılırken tuvaletteki fırçaya, pirince kadar bavullarına ne sığıdırdırabilirse götürmüş, çok güzel ve alımlıydı, hiç öyle şeyler yapmaz dediğin biri, ayrılıncaya kadar taniyamıyorsun.

11.03.2022

Çalışan emekçi kadınlara sözüm yok da bu ne basitliktir amk. Erkekte aradığı özelliklermiş sen ne vericen erkeğe 🧐 dırdır trip memnuniyetsizlik kafa düdükleme çocuk…

TÜM YORUMLARI OKU (24)