'Kadınların Bu Şiddette Hiç mi Payı Yok?' Diyerek Sınıfta Kalan AKP'li Hülya Atçı Nergis Tepki Çekti

Kim evladını büyüyünce 'Kadınları öldüreceksin' diye yetiştirir ki?

İstanbul Sözleşmesi'nin fesih kararını savunan AKP Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, Konya'nın yerel bir televizyon kanalında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu.

Kadın cinayetleriyle ilgili de "O kadınları öldüren şahısları da yetiştiren kadınlar. Hiç mi kadınların payı yok bu şiddette? Bu konuda sürekli erkekleri suçlayan bir dil de yanlış. "ifadelerini kullanmıştı.

Detaylara buradan bakabilirsiniz;

AKP Milletvekili Nergis: 'Katilleri de Kadınlar Yetiştiriyor; Kadınların Bu Şiddette Hiç mi Payı Yok?'

Milletvekilinin bu sözleri haklı olarak tepkiyle karşılandı.

@GaziCaglar

·

@berkozdemiirrrr

@bennysburner31

@anlatiyorummm

@birbestedaha

@gulseren35_5

@anadolueycinsi

@Prpura0

@Carsiling

AKP'li kadınlar yine şaşırtmamaya devam ediyor. :)

@s_hablemitoglu

Yorumlara gelin bakalım!

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Green Card Sonuçları Açıklandı: Green Card Başvuru Sonuçları Belli Oldu
YORUMLAR
31.03.2021

Yüce rabbim günah yazmada o zaman hepimizi Allah yarattı Allah'ın payı var mı diyelim. Allah akıl fikir vermiş iyiyle kötüyü ayırt edecek kafada değil mi bu insanoğlu.

31.03.2021

Bu tip kadınları artık dinlemek istemiyorum ya. Yani ifade özgürlüğü falan diyoruz da bazı insanların cidden konuşması yasaklanması lazım. Hani biri hırsızlık yapınca (adalet işlerse) hapse atılıyor ya bu insanlara da konuşma yasağı getirilsin. Milletin gününün, moralinin içine etmesinler. Bir de milleti mi temsil ediyor bu şimdi? Senin fikrinin ne önemi var ya? Gerçekten konuşma keşke milletçe Black mirror daki gibi bu tip insanları banlayabilsek ne dediğini duymasak hiç.

31.03.2021

böyle insanları kim bir halt sanıp da bizim başımıza getirmeye çalışıyor ? çocuğa tecavüz olur, olabilir böyle şeyler derler. biri çıkar bütün kadınlar falancaya helaldir der. beriki çıkar dayak yiyen kadın suçludur der. ben de diyorum ki biz kadınların sizin gibilerden başka düşmanı yok. lanet olsun size ! para için, bir bok yedi başı olmak için vicdandan merhametten insanlıktan bu kadar vazgeçilmez !

TÜM YORUMLARI OKU (4)