Kadınları Vücutlarını Sevmeleri İçin Yüreklendiren Akımın Son Trendi: Bel Simitleri!

Bir gün bunun olacağını biliyorduk! Beden olumlama ve kendini sevme hareketleri, şimdi de bel simitleriyle barışmaları için kadınları yüreklendiriyor. Aslında kalçanın üstünde olsalar da dilimize bel simidi olarak geçmiş çıkıntılar yüceltiliyor. Daha ne isteyebiliriz ki?

Kadınlara şekilcilik aşılayan 'thigh gap' (üst bacak boşluğu) gibi trendler geçti, yerlerini kişinin kendi vücuduyla barışmasını sağlayacak daha doğal trendler aldı.

Beden olumlama hareketinin son gözdesi bizim simit, İngilizce konuşanların 'hip dip' dediği bu çıkıntılar.

Bu çıkıntılar sanılanın aksine zayıf insanlarda da olabiliyor ve sebebi düşünüldüğü gibi düşük bel pantolonlar değil.

s1240.photobucket.com

Kalça kemiği çıkıntılı ve içe dönük olduğu için bu bölgede kendini gösteriyor, ancak eğer bu bölgede kas gelişimi normal ise dışarıdan çıkıntı görünmüyor.

s920.photobucket.com

Eğer kas gelişimi zayıf ve vücut yağ oranı yüksekse simitlere sahip oluyorsunuz. Bunun sebebi tamamen genetik; yani yağ oranı düşük birinde de kas gelişimi zayıf olabiliyor veya yağ oranı yüksek de olsa simit çıkıntısı oluşmayabiliyor.

Kadınlar eskiden korselere sıkıştırdığı çıkıntılarını paylaşmaktan artık utanmıyor.

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
10.07.2017

Kadınlar her yerde sürekli cinsel bir meta olarak sunuluyor. Buna onedio'da dahil. Bu yüzden fıtratında kıskançlık olan kadın sürekli kendisini diğer kadınlarla kıyaslıyor. Mesela yakın zamanda yarı çıplak pozlar veren ismi lazım değil bi oyuncu bu sitede güzel diye sunulmuştu. Kadının bu şekilde teşhir edilmesi ve çıplaklığın normalleştirilmesi süreci devam ettikçe kadınlar asla kendilerini güzel hissetmeyecekler ve onlara ikon olarak sunulan yarı çıplak şarkıcıları, sanatçıları, medya maymunlarını örnek alıp kendilerini teşhir etme yoluyla güzel olmaya çalışacaklar. Çünkü onlara öğretilen güzellik kriteri bu. Bunların örneklerini sevdiği erkeği elde etmek için bedeninin çekiciliğini kullanan yani sevdiği erkeğe çıplak fotolarını yollayan, sosyal medyada kendi fotolarını olabildiğince en güzel haliyle insanlara gösterme yarışına giren, teşhirci kıyafetlerle dolaşıp farkında olmadan değerini düşüren kızlar örnek gösterilebilir. Bunlara kapalı kızların büyük bir kısmı da dahil. Onlar namahremden kendilerini sakınmaları gerektiği halde her yerde fütursuzca kendi fotolarını olabilecek en güzel halleriyle insanlarla paylaşıyorlar. Bu örnekler hepimizin en yakınında.

12.07.2017

KADINLARIN VÜCUTLARI HAKKINDA YERLİ YERSİZ YORUM YAPAN VE KENDİLERİNİ GEORGE CLOONEY ZANNEDEN TİPLERE KIZMIYORUM ASLINDA, HAKLILAR KADIN NUFUSUNU FAZLA OLMASI VE NEDENSE 15 YAŞINDAN İTİBAREN TEK AMACI KOCA YADA SEVGİLİ BULMAK OLAN SEVGİLİ KADINLARA KIZIYORUM TABİ SİZİ BUKADAR ŞIMARTIRLARSA OLACAĞI BU, YAĞLI OLMASIN ZAYIF OLSUN DİYEN ARKADAŞLAR SİZ ÖNCE BİR AYNAYA BAKIN AT SURATLILAR DİYECEĞİM AMA ATA AYIP OLUR...

10.07.2017

abi bu bende de var ama hiç güzel durmuyor doğruya doğru. Zayıf iken de güzel değildi kilolu iken de. Kendinizi kandırmayın güzel durmuyor

10.07.2017

sırf şu görüntüm yüzünden giyemediğim aynalara bakamadığı kıyafetlerler var :( Paranın gözüne ilk vurduğum an ilk yaptıracağım şey bıçak altına yatmak olacak.

TÜM YORUMLARI OKU (38)