Kadınları Bilimin Işığında Etkilemek İsteyen Erkekler İçin 11 Dehşetengiz İpucu

Bazı maddelere bakıp “e ben zaten yapıyorum bunu” diyeceğinizden eminim, ama bir bütün olmanız gerektiğini unutmayın. Mesela 1. madde “kırmızı giyin”, sadece kırmızı giyerek kadınları baştan çıkaracağınızı düşünüyorsanız bu bile tek başına neden yalnız olduğunuzu gayet güzel anlatıyor değil mi?

Erkekler lütfen bilimin yol göstericiliğinden şaşmayın, burada size anlatacaklarımı bir bütün olarak alıp hayatınıza entegre edin. Sonuçları sizi şaşırtacak, tabii ki başarabilirseniz biz kadınları da.

1. Kıyafet seçimlerinizde kırmızıya bol bol yer verin.

Deneysel Psikoloji Dergisi’nde yayımlanan bir makaleye göre kırmızı kıyafet tercihleri gücün, otoritenin simgesi, haliyle böyle olunca kadının bilinçaltında daha çekici görünmeniz işten bile değil. Denemekten bir şey olmaz, pembe giyiyorsunuz ya biraz da kırmızı giyin.

2. Kirli sakalın gücünü küçümsemeyin.

Aynalı Tahir, Ezel, Sekiz, Deli Yürek olacağınızı düşünmeyin bunu yaparak, çünkü kirli sakal kadınlarda olgunluğu ve erkeksiliği çağrıştırıyor. Ha siz yine deli yürek olun, olmayın demiyoruz. Kankalarınızla İstiklal’de tur atarsınız hiç olmazsa.

3. Duruşunuzu düzeltin.

Bunu biz demiyoruz, yapılan bilimsel araştırmalar gösteriyor ki kadınlar dik duran erkeklerden daha çok etkileniyor. İyi ve sağlam bir duruş kendine güvenin bir işareti olarak algılanıyor. Notre Dame’ın kamburu gibi gezmenin kimseye bir faydası yok yani.

4. Çok gülmeyin.

Bakmayın siz gülmenin ömrü uzattığını söylediklerine, tamam belki uzatıyordur ama tek başına 150 yıl yaşasan ne olacak? Kadınlar çok gülen erkeklerin afedersiniz hafif süzme, ezik ve yönetilmeye muhtaç olduğunu düşünüyor. Bunu Merve Ç. Uydurmuyor, bu bilimin tespiti. Hal böyle olunca çok gülen erkeklerin çekici görünmesi uzak bir ihtimal. Belki Bruce Willis gülüşü üzerine çalışabilirsiniz. Anırmaktan kaçının yani.

5. Sporu ihmal etmiyoruz.

Bunu zaten bildiğinizden eminiz, kadınların kendine bakan, vücuduna özen gösteren erkekleri çekici bulması kadar doğal bir şey yok, DNA’larımıza işlenmiş bir kod bu. Size taş gibi görünün, baklavalarınız insanın gözüne girsin, adonisleriniz tişörtünüzü yırtsın demiyoruz, ama Eyvah Necdet gibi dolaşmanın alemi de yok!

6. Bakmak var bakmak var.

Gözlerinizi kadından kaçırmayın. Şimdi bunu okuyup da kadınlara öküz gibi bakmaya gerek yok ancak rahatsız etmeyen, sağlam bir bakış kadına olan ilginizi göstereceği için tam bir “kazan kazan” durumu çıkacaktır ortaya.

7. Garip bir şekilde yara izlerinin kadınlar üzerinde etkisi var.

Çünkü yara izleri erkeksi ve sert bir hava veriyor, bunun da çekici geldiğini söylemem gerek yok sanırım. Bunu duyup da kolunuzu başınızı çizmeyin, kafanızı yarmayın biz başka bir şeyden bahsediyoruz, tinerci gibi davranmanın alemi yok.

8. Dişlerinizi fırçalayın, altı ayda bir dişçinize gidin… Tabii varsa.

Bembeyaz dişlerin bir erkeğe kazandırdığı çekiciliği kazandıran başka bir şey yok. Tabii bu arada 4. maddeyi unutmuyoruz, dişlerimizi göstereceğiz diye pişmiş kelle gibi sırıtmanın hiç gereği yok. Ne dedik, bir bütün olacağız.

9. Düşkün olmayın!

Kadınların bir erkekte görmekten nefret ettikleri tek bir şey varsa o da muhtaç, ezik, sinmiş bir karakterdir. Çok klişe gibi gelecek ama biraz erkeksi olmak da fayda var. Kadınların efendi adam yerine piç adam tercihinin temelinde yatan şey aslında budur, efendi = ezik, piç = erkeksi. Tadını kaçırmayın ama, sizin de bir ayarınız yok!

10. Güzel kokun.

Bunu diyoruz ancak terde bulunan “androstadienone” isimli kimyasalın kadınları tahrik ettiği, etkilediği bilimsel çalışmalarla desteklenmiş bir gerçek. Bu demek değil ki teke gibi kokun, haftada bir duş alın, bahsettiğimiz bakteriler tarafından kimyasal silaha dönüştürülmüş ter kokusu değil. Bakımınızı, hijyeni, vs. ihmal etmeyin, güzel güzel kokun.

11. Evcil hayvan faktörü.

Evcil hayvanı olan erkeklerin çekici görünmesinin sebebi sorumluluk alabileceğine dair inanç ve aile babası görüntüsüdür. Neden zannediyorsunuz kedili, köpekli erkek fotoğraflarının deli gibi ilgi çekmesi?

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
02.06.2016

sürekli böyle listeler hazırlanıyo bi erkek kadını nasıl etkilemeli falan anca türkiye gibi ezik ülkelerde böyle şeyler olur avrupada kendin olman yetiyo ekstra çaba sarfetmeden normal insan iletişimiyle ilişki kuruluyo.yani zaten türkiyede sorunlardan biride kadınların ciddi anlamda kültürsüz olmaları boş şeylerden konuşmaya bayılıyolar gidin iki kitap okuyun öncede düzgün bi iletişim kuralım.abaza türk erkeği bulunmaz hint kumaşı gibi davranıyo sonra böyle oluyo.bu laflarım bütün türk kadınları için geçerli değil tabi.

02.06.2016

Avrupada nerde ve ne kadar kaldin?

02.06.2016

Ne demek Efendi=Ezik, Piç=Erkeksi. Ama yeri gelince de adam gibi adam olsun demeyi biliyorsunuz. Piçlerden adam mı oluyormuş? Resmen kendi söyledikleriniz ile çelişiyorsunuz. (Lafım tüm hanımlara değil. Yanlış anlaşılmasın.)

Pasif Kullanıcı
02.06.2016

lafta o her kadın birazcık serseri bi tip sever :))

02.06.2016

Kadınları "bilimin" ışığında etkilemek istiyorsanız; bilimle uğraşın, kitap okuyun, kendinizi zihinsel olarak geliştirmeye bakın derin ben. Kas kadar, bakış kadar zekadan etkilenmiyorsa bir kadın, oradan koşarak uzaklaşın da derim ayrıca:)

TÜM YORUMLARI OKU (39)