Kadınlardan Erkeklere Bir Mesaj Var 👊

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
08.03.2017

Onedio nun Kategoriler-Kadın bölümünü açıp incelediğimizde zayıflama,makyaj modeller, kılık kıyafet gibi bok püsür şeylerle dolu.moda cinsellik makyaj gibi konuları bolca işleyip,galeriler ve başlıklar üretip erkeklerin zaaflarından cinsel açlıklarından faydalanıp, aslında kadın bedenini suistimal eden bir pazar metası haline getiren konuları olguları ve ürünleri parlatıp habire işleyen, bunuda moda makyaj güzellik zayıflama şişmanlama vs. diye empoze edilen dayatılan zihinleri yönlendiren konuların aslında kendilerini ve bedenlerini aşağıladığını farketmeyecek kadar cahil, kendi celladına aşık ölüm mahkumu gibi olan aptal kadınların zaaflarını ve ilgisini yine kadın bedenini suistimal edip nemalanacaksın daha çok okunacaksın ondan sonra da böyle videolar koyacaksın! iki yüzlüsün onedio! kadın bedeninin pazarlaştırılmasına aracılık eden suistimal eden kadın bedeni aracılığıyla ürünler sattıran,bunu yaparkende zır cahil kafalarda mankenler moda modellik ruj oje ürün üzerinden reklamda oynatılan bedene dair rol-model oluşturtan, eleştiriyor gibi görünüp aslında kapitalist ataerkil düzenin hizmetçisisin onedio!

08.03.2017

Yüreğine sağlık kardeş okudugum en guzel elestirilerden ve haklilardan biri

07.03.2017

Ne demiş Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal; "İnsan topluluğu kadın ve erkek denilen iki cins insandan oluşur. Kabil midir bu kütlenin bir parçasını ilerletelim, ötekini ihmal edelim de kütlenin bütünü ilerleyebilsin? Mümkün müdür ki bir cismin yarısı toprağa bağlı kaldıkça, öteki yarısı göklere yükselebilsin"

kadın erkek eşitliğini istiyorum bıktım. Kadın güzel diye işe alınıyor . Kadın güzel diye seçilen değil hep seçen oluyor . Kadın en ufak şikayetinde ortalığı inletiyor. Duyuyorsunuz küçük kız çocuklarına edilen tecavüzleri sizce küçük erkek cocuklarına hiçmi tecavüz edilmiyor? Ülkede iş kurması için kadınlara bir ton para hibe ediliyor . otobüslerde sırf kadın diye günlerden dönen teyzelere yer veriyoruz . kadın erkek eşit olursa herşey eşit olur eşitlik tehlikeli birşey farklılıkları değerlendirip adaletli olmak daha mantıklı bence ama tabi size ne ?

Pasif Kullanıcı
07.03.2017

kadın güzel diye işe mi alınıyor hangi iş o acaba? bazıları genç kadınları bilerek işe almıyorlar evlenir çocuk doğurur doğum izni ister diye böyle bir gerçek de var.

TÜM YORUMLARI OKU (66)