Kadınlara Uzattığı Eli Havada Kalan Ancak Erkeklerle Tokalaşabilen Adamın Kaydettiği Sosyal Deney Gündem Oldu

Sizin sosyal deneyleriniz kadar kadınların taciz edilmişlikleri var...

Sokakta rastgele erkek ve kadınlara elini uzatan adama hiçbir kadın elini uzatıp tokalaşmazken, erkeklerin hepsi karşılık vererek tokalaşıyorlar...

İşte gündem olan o sosyal deney: 👇

O sosyal deneye gelen yorumlar: 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
YORUMLAR
18.07.2022

Eleman Kıvanç Tatlıtuğ olsa elini sıkıp bir de iki yanağından öpecek ablalar hemen savunmaya geçmiş. Yakışıklı değiliz ama saf da değiliz.

18.07.2022

Aha gol

18.07.2022

Yazanlar da maşallah hijyen profesörü. Çok iyi denilen restoranda tanımadığın adamın hijyene dikkat edip etmediğini bilmediğin yemeğini yiyorsun orada sorun yok. Ama biri elini uzattı mı yok T.ş.ğına mı sürdü, yok burnuna mı sürdü. Alt tarafı el sıkışmayı nerelere getiriyorlar. Erkeklere iğrenç diyen kadınların da zihinleri iğrençmiş. Zaten videoya bakınca kadınlar önce erkeğin yüzüne bakıyorlar. Erkekler ise uzatılan ele bakıyor. Mesela yorumda denildiği gibi yakışıklı bir erkek olsa o eli kadınların çoğu sıkar. Ama işte kadınlar önce tipe bakıyor.

18.07.2022

Yorumlara bak ahah :) Masturbasyon* üzerinden aşağılamalar falan. Hiç sekmeyen klasik şeyler. Bazılarının da eli değil karakteri mide bulandırıcı işte. Bu arada el sıkışma konusunda hiç takılmıyorum. Kadınların karşı cinsin elini o kadar kolay sıkmaması daha makul ne olursa olsun. Yalnız bazılarına şu videonun bu kadar hakaret edecek kadar dokunması ve sonrasında gelen yorumlar çok şey anlatıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (17)