Kadınlara Tecavüz ve Şiddet İmasında Bulunan Yeşil Noktalı Hesaplardan Korkunç Yorumlar

Bu insanlarla aynı havayı soluduğumuz için utanıyorum!

AKP Genel Başkan yardımcısı Mahir Ünal, dün Twitter'dan yeni bir oluşum başlatmıştı. Ünal, etik kurallara uyacağını belirten kullanıcıların, isimlerinin yanına "yeşil nokta" emojisi koyma çağrısında bulunmuştu.

AKP'li Mahir Ünal Twitter'daki 'Etik Kurallara' Uyanlara Yeşil Nokta Önerdi: 'Kullananları Takip Ediyoruz'

Bugün sosyal medyayı ayağa kaldıran şöyle bir tweet atıldı. Kadınların hedef gösterildiği taciz, tecavüz ve şiddet iması olan bir tweet'ten bahsediyoruz.

Söz konusu tweetten sonra çok daha çirkin yorumlar yapan kullanıcılar bu kötücül tavrı daha da pekiştirdi. Kullanıcıların ortak özelliği ise 'etik kurallara uygun' anlamına gelen yeşil noktanın, isimlerinin yanında bulunmasıydı.

Bu kullanıcılar bahsedilen etikten ya haberdar değiller ya da kötü niyetlerini kişisel hesaplarından bu şekilde yansıtmış bireyler.

Kadınlarla ilgili çirkin yorumlarda bulunan bu kişiler için kısa sürede sosyal medyada tepki yağdı.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
14.05.2020

Ülkenin en az yarısı çöp... bari virüsten gebersinler

14.05.2020

Siyasal islamcı zihniyeti işte budur, ırak'ta ve suriye'de gördük biz bu zihniyeti. Kapasiteleri yetmeyeceği için hayalini dahi kuramayacakları kadınlara bir kaos ortamı ile sahip olmayı arzularlar. Çünkü kendilerinin ne denli çapsız ve de sıfatsız olduklarının farkındalardır ilk cinsel deneyimi bok kokulu keneflerde otuz bir çekmekle başlayan ve dergahlarda hemcinslerine sulanan muta çocuklarının fantazisi. Bir eylemde dokunma bana siz birbirinizi siken adamlarsınız demişti biri, bu insanların özeti bu tek cümledir. Böyle kokuşmuş bir toplumun oluşmasında katkısı olan herkesi kutlarım. Piçler polisin arkasına geçip racon keserler devran dönünce höt desen al sana abi derler soysuz karaktersiz it oğlu itler. Fetöyü yalaya yalaya bitiremeyen ülkeye türlü türlü bela yaşatan dini kitabı ağzından düşürmeyen bedavacı insanlar vatansever kesilip tecavüzden bahsediyor leşsiniz leş.

14.05.2020

utanıyorum, bu insanların yaşadığına şahit olduğum için utanıyorum! Bu ülkenin vatandaşı oldukları için utanıyorum! Söylenecek söz bulamıyorum bu nefes alıp veren varlıklara...

TÜM YORUMLARI OKU (59)