Kadınlar Tuvaletini Kullanan LGBTİ Bireyin Paylaştığı Fotoğraf Hararetli Tartışmalara Sebep Oldu

Dışarıda sıkıştığımız zaman mecburen kullandığımız umumi tuvaletler, kadın ve erkek diye ayrılıyor malumunuz. Peki kendini kadın hisseden bir erkeğin, kadınlar tuvaletini kullanması normal mi? Buyurun tartışmaya...

Dışarıda olduğumuz zaman mecburen umumi tuvaletleri kullandığımız zamanlar oluyor. Ve tabii ki hepimiz kadın ayrı, erkek ayrı tuvaletleri kullanıyoruz.

Yurt dışında bu ayrı tuvalet meselesi, bazı yerlerde kalktı ama bu herkes için uygun olduğu anlamına gelmiyor.

Twitter'daki bir kullanıcının paylaştığı fotoğrafta, kadınlar tuvaletini kullanan bir erkeği görülmesi ise tartışma yarattı.

Fotoğraf tam olarak şu 👇

Tabii bu fotoğraftan sonra farklı farklı bir sürü yorum geldi. Bakalım siz hangisine hak vereceksiniz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Pavyonda Çalışan Bir Konsomatrisin Ağzından İçerde Yaşanan Acayip Durumları Öğrenince Şaşıracaksınız
Gördüğünüz Andan İtibaren Ömrünüzden Ömür Götürecek Birbirinden Acayip Görseller
Kalça Dansı Olay Yaratan Tesettürlü Fenomen Esra Rabia Ünal'ın Fuhuş Kaydı Olduğu Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
13.07.2023

olmaz. evet özgürsünüz, asla ona lafım yok. ama bu fotoğraf nereden bakarsanız bakın haddini aşmaktır. görülen, bir cinsiyet değişimi olmadığı, yalnızca kılık kıyafet, hareketlerin kadına döndüğü. bu da kadınlar tuvaletini kullanmaya yetmez. hangi kadın tuvalette foto çekiyoruz. neyi ispatlamaya çalışmış burada? Beyoğlunda bu arkadaş gibi görünen, davranan ama aslında erkek hislerine sahip bir sürü insan var. anlayacağınız, cinsiyetiniz değişene kadar doğduğunuz cinsiyetin yükümlülüklerini uygulamalısınız.

13.07.2023

günümüzde sırf popülerlik için bile homoseksüel eğilimler gösteren bir sürü zırtapoz var, adım kadar eminim ki bu durumu lehine kullanmaya çalışıp kadınlara sapkınca yaklaşacak ve yakalandığında "ben kadınsı eğilimler gösteriyorum" diyecek kansızlar çoğalır.

13.07.2023

mahremiyet... kişisel tercihini tüm topluma dayatmaya kalkışan ve bu tercihine toplum tarafından saygı gösterilmesini bekleyen insan müsveddelerinin başkalarının tercihlerine olan saygısızlıklarından usandık artık. saygı görmeyi bekleyenin saygı duymayı öğrenmesi gerek.

13.07.2023

Trans bireyler gerekli ameliyatı geçirmediği sürece "içinde olduğu" cinsiyetin toplumsal düzenine uymalı. Ameliyat olup da geçiş süreci tamamlandığında ona göre istedikleri şekilde devam ederler zaten.

13.07.2023

kesinlikle çok doğru.

TÜM YORUMLARI OKU (63)