Kadınlar Müzedeki Sanat Eserine Zarar Veren Çocukları Öylece İzlediler!

Çin'de bir müzede gerçekleşen olayda, Angel Is Waiting isimli camdan kanat heykelini çekiştiren çocuklar ve onları öylece izleyip kameraya kaydeden yetişkinler... Sanat eserine zarar veren çocukları engellemeyerek sorumsuzca davranan kadınların bu görüntüsü ise müze tarafından ziyaretçilere ibret olması açısından bizzat kendi sayfalarında yayınlandı.

Eseri yapan sanatçı Shelly Xue, tamir etmek yerine öylece bırakacağını; sadece eserin adını "Broken" (Kırılmış) olarak değiştireceğini açıkladı.

Popüler İçerikler

Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
İçimizin Yağları Eridi: Kızılcık Şerbeti'nde Fatih, Doğa ve Giray Öpüşmesini İlk Sıradan İzledi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
24.05.2016

Çocuk bu ne yaptığını bilmez fakat Ailesi mal!

24.05.2016

Bir sanatçının emek verip yaptığı bir şeye zarar veren cocuklarını engellemeyen yetişkinler kenardan video çekip, çocukların bunun komik olduğunu düşünmelerini sağlıyor. Bravo. O çocuklar bu yaptıklarının "komik" bir davranış olduğunu düşünüyor. Şahsen bundan sonra bu cocukların gittikleri her yerde "komik" olmak için başka şeylere de zarar vermeleri anormal olmaz.

Pasif Kullanıcı
24.05.2016

Yuh ya.Şu sanat eserlerine zarar verenlere apayrı bir işlem uygulanması gerekiyor.Sanata,sanat eserine saygın yok emeğe saygın olsun biraz ya!

TÜM YORUMLARI OKU (9)