Kadınlar İsterse Her Şeyi Yapar! Mücadele Dolu Hikayeleriyle Sizlere İlham Kaynağı Olacak 14 Kadın

Onlar hayatın karşılarına çıkardığı zorluklarla mücadele ederek hayallerine kavuşan 15 kadın! En küçük engelde pes etmemeyi, her ne olursa olsun insanların hayallerinin peşinden koşmaları gerektiğini bizlere öğretiyorlar. Hiçbir şeyin imkansız olmadığını da hayatlarıyla da bizlere gösteriyorlar. Yeter ki isteyelim ve cesaret edelim! 

Kaynak: Krmzbiskletim Kadın Hikayeleri (@kirmizibisikletim) (Sayfayı ziyaret ederek birçok kadının hikayesini de okuyabilirsiniz.)

Keyifli Okumalar! 

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
08.10.2018

bunları okuyunca kendime dert ettiğim şeylerden utandım.

bize bunlarla gel onedio! eskiden içerikleriniz genelde bu tarzdı, arttırmanız dileğiyle

09.10.2018

bakın görün ,örnek alın demekki kadınım ben diye kenara çekilmeniz gerekmiyor , çalışacaksınız. üniveraite okumayıp veya okuduktan sonra kariyer yapmayıp nasıl olsa ev hanımı olurum diyen iradesiz kadınlara gösterilmeli bu demekki kadınlarda başarabiliyormuş demekki cinsiyet değil çalışma ve özveri meselesiymiş ve cinsiyetinden dolayı kolaya kaçmayacakmışsın erkekler yapar zaten demeyecekmişsin ! kadınları hayatın her alanında görmek istiyorum şantiyede taş taşımasalarda robotları ve makineleri kontrol edebilirler , maden kazmasalarda makinelerle yardım edebilirler , zorunlu askerlik yapabilir hatta savaşta bile savaşabilirler ! kadın iradeliyse bir erkekten dez avantajı olmaz . güçlü kadınlarımızı kutluyor , Türkiyeye onlardan daha fazla diliyorum!

TÜM YORUMLARI OKU (16)