Kadını Taşla Öldürdü! Parçalara Ayırıp Buzdolabına Koydu

İstanbul Bahçelievler'de, birlikte yaşayan çiftin kredi borcu yüzünden başlayan tartışması cinayetle sona erdi. Cinayeti daha önce planlayan Beler, eve dışarıdan taş getirdi. 61 yaşındaki Rıza Beler, Özbekistan uyruklu 40 yaşındaki Umıda Tulyaganova'yı taşla öldürdü, parçalara ayırdığı ceseti parça parça çöpe atmayı planladı. 

Olay, dün sabah saat 05.30'da Bahçelievler Kocasinan Merkez Mahallesi'nde 4 katlı apartmanın 3. katında bulunan bir dairede meydana geldi. Rıza Beler uzun süredir birlikte yaşadığı Umıda Tulyaganova'ya 17 bin liralık kredi çektiğini söyledi. İkili arasından kredi borcu ve önceki borçlar yüzünden tartışma çıktı.

Rıza Beler tartışmanın ardından Tulyaganova'yı taşla öldürüp vücudunu parçalara ayırdı. Beler, Umida'nın kestiği parçalarını ise çöp poşetlerine doldurarak buzdolabına koydu.

Çiftin evinden gelen tartışma seslerini duyan komşuları polise bilgi verdi. İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri, öldürülen kadının cesedini buzdolabına bulurken şüpheli Rıza Beler'i ise gözaltına aldı.

Olayla ilgili başlatılan çalışmalar kapsamında yeni bilgiler ortaya çıktı. Buna göre şüpheli Rıza Beler ile Tulyaganova arasında uzun zamandır anlaşmazlıklar olduğu, Beler'in bu sebepten kadını öldürmeyi planladığı tespit edildi.

"Polise haber verdim polis geldi"

Sahur yaptığı sırada üst komşularının kavga seslerini duyan ve polis ekiplerine ihbarda bulunan Seda Göl, 'Polise haber verdim polis geldi, kapıyı çaldılar ama açan olmadı. Uykuma devam ettim. Akşam üstü polis tekrar kapımı çaldı, cinayet işlendiğini söyledi' İfadelerini kullandı.

Tulyaganova'yı taşla öldürmeyi planlayan Beler'in bunun için evine taş koyduğu ortaya çıktı. Beler'in kadının cesedini parçalamasının sebebinin de yakalanmamak için poşetlere koyduğu parçaları aralıklarla dışarı atmak olduğu anlaşıldı.

"Otobüse götürüp getirirken elini tutardı"

Bina sakinlerinden Emine Gürbüz, '2-3 Yıldır beraber oturuyorlardı. Otobüse götürüp getirken elini tutardı. Bir olayını görmedik bu zamana kadar. Adam önüne bakıp giderdi, bize 'Merhaba' bile demezdi. Biz de şok olduk' dedi.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
24.03.2023

aklım almıyor çıldıracağım. allah belanı versin pis cani

Olay çok canice ! Özbek uyruklu kadınlar ile evlenmek veya birlikte olmak istiyorsanız cebinizin sağlam olması gerekiyor. Kendi ayakları üzerinde durmayı istemezler daha çok kendilerine bakacak erkek ararlar, bizim malum erkeklerimizde kadın düşkünü olduğundan çok çabuk birilerini bulurlar. Tabi ki bu benim gördüğüm ve duyduğum kadarıyla şahsi fikrimdir.

24.03.2023

Bi anlık cinnet bu işte tartışmanın şiddeti artıyorsa köşenize çekilip biraz sonra devam edersiniz kaçmıyor ya şiddetle bağırarak çağırarak hiç bişey çözülemez sonra korkuyla panikle sakinleşince kurtulmak için iyice bataklığın içine batıp daha canileşiyorlar…

24.03.2023

Ne bileyim psikopat işte bıçak silah koyar eline geçen ilk şeyle vurdu sandım taş diyince

TÜM YORUMLARI OKU (7)