Kadına Yönelik Şiddet Kamerada: Yumruklandı, Otomobilden Atıldı ve Metrelerce Sürüklendi

İstanbul Sultangazi'de bir saldırgan, yumrukladığı kadını otomobilden attı. Seyir halindeki otomobile tutunan genç kadın metrelerce sürüklendi. O anlar ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 

Olay, Zübeyde Hanım Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana geldi.

Market kamerasına yansıyan görüntülerde saldırganın kadını darp ettiği, ardından otomobilden atarak hareket ettiği, kadının sürüklendiği görülüyor. 🎥

Dehşete tanık olan çevredeki vatandaşlar, genç kadının yardımına koştu.

Yaralanan kadın, çevredekilerin yardım teklifini kabul etmedi. Nişanlısı olduğunu belirttiği kişiden şikayetçi de olmayan kadının taksiyle uzaklaştığı aktarıldı.

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
YORUMLAR

Bu olaylarda şikayetçi aranmamalıdır. Olay Aile ve sosyal politikalar bakanlığınca direkt radara alınıp takip edilmelidir. Davanın tarafı bakanlık ve şahıs olmalıdır. Ayrıca, Olayda mağdur olup da şikayetçi olmayan taraf da , bu ve benzeri olayların toplumda normalleşmesine sebebiyet verecek davranışlarda bulunmaktan ekstra ceza almalıdır. Nasıl ki" askerlikten soğutma" diye bir tabir varsa, KAdına şiddeti normalleştirme ve meşrulaitırma adı altında bir cümle kleyeceksiniz. Bu kadar mı acizsiniz siz? Sözlü, fiiziksel, pisikolojik ve mobbing v.b. durumlarda geçerli olacak şekilde de kapsanmalı.

31.05.2019

İmzamı atıyorum kelimesi kelimesine katılıyorum.

31.05.2019

Olma güzel arkadaşım, şikayetçi olma. Evlen musmutlu yaşa!

31.05.2019

Şikayetçi olmadı ve muhtemeln hala o adamla evleneceği için bundan sonra yaşacağı herşeyi hak etmiş oluyor. Ancak olayın bir de şu yüzü var. Belki korkutuluyor ve mecbur bırakılıyor. Böyle durumlarda aslında direk şikayete bakılmadan kamu davası açılması lazım.

TÜM YORUMLARI OKU (20)