Kadına Şiddetin Son Adresi Başkent Oldu: Tartıştığı Eşini AŞTİ'deki Perondan Aşağı Atan Şahıs Tutuklandı

Başkent Ankara'daki şehirlerarası otobüs terminali AŞTİ'de bir kadın eşinin şiddetine maruz kaldı. 29 yaşındaki Cem G. tartıştığı kadını perondan aşağı attı. Ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan İ.G.'nin durumunun kritik olduğu aktarıldı. 

Öte yandan şahıs 'kasten öldürmeye teşebbüs'ten tutuklandı. 

Kadına yönelik şiddetin son adresi Başkent oldu.

AA'nın aktardığı bilgiye göre, Cem G. (30), İstanbul'a kardeşinin yanına gitmek isteyen 8 aylık eşi İ.G. (29) ile tartıştı.

Tartışmanın ardından evden ayrılan İ.G., Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'ne (AŞTİ) gitti. Eşini telefonla arayan İ.G., AŞTİ'de olduğunu, İstanbul'a kardeşinin yanına gideceğini söyledi. Telefon görüşmesinin ardından otogara gelen Cem G., eşine İstanbul'a gitmemesi için engel olmak istedi

Tartışma sırasında Cem G., kucağına aldığı 8 aylık eşini giden yolcu katından attı...

Mahkeme 'kasten öldürmeye teşebbüs' dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesi'ne sevk edilen Cem G., nöbetçi sulh ceza hakimliğince 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla cezaevine gönderildi.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
30.03.2019

2005 de ayrıldığım sevdiğimi 2 ay önce gördüm gördüğümde heyecandan neredeyse kalbim duracak gibi oldu, ne yapacağımı şaşırdım, elim ayağıma dolaştı, bu dangalaklara bakıyorsun biri eşini bıçaklar, biri aşağı atar, biri üstüne benzin döker yakar, nasıl bir kafanız vicdanınız kalbiniz var anlayamıyorum, bu türün tek çözümü idamdır aklıma başka bir şey gelmiyor, kız kardeşlerimize önerimise ya ben bu adamı değiştirim doğru yola sokarım, evde kaldım tüm arkadaşlarım evlendi biran önce evlenmem lazım, ailem akrabalarım baskı yapıyor evlenmem lazım gibi saçma sapan düşünceleri bir kenara koyun ve alelacele evlenmeyin lütfen

30.03.2019

İnsanlar birbirini tanımadan mı evleniyor, şu hareketi yapacak potansiyeli evlenmeden öncede sonrada onlarca kez gösterdi belki de. Şiddetin kanıksandığı, erkektir kocamdır mantığı normalleştiği için mi insanlar bazı şeyleri görmezden gelir. Çok sinirlendim dur aşağı atayım. S.sosyopatı, iyice mağara devrine döndük.

Pasif Kullanıcı
30.03.2019

haysiyetsiz pislik kaldir at diye verdiler o kizi sana kolaydi bir cocugu buyutup o yasa getirmek pu senin suratina

TÜM YORUMLARI OKU (10)