Kadın Voleybolcularımızın Giydiği Şorta Laf Atan Kişi, Vargas'ın Smaçları Kadar Sert Yanıtlardan Nasibini Aldı

Kadınların spor yaparken giyindiği şeylere gereksiz laf söyleyen çok kişi var toplumumuzda. Erkeklerin futbol maçlarında giydiği kıyafetlere laf etmezken söz konusu kadın olunca hemen 'dinimizce' temalı söylemler dolup taşıyor sosyal medyada. Bunlardan biri de muhtemelen sahibinin bir erkek olduğu düşünülen anonim Twitter kullanıcısı @pinar15376 adlı bir hesaptan geldi. Kadın voleybolcularımızın şortlarına laf eden bu kişiye gelen tepkilere gelin hep birlikte bakalım.

A Milli kadın voleybol takımımız hafta sonu Sırbistan'ı 3-2 yenerek tarihinde ilk defa Avrupa şampiyonu oldu. Tüm ülke bu zaferi deli gibi kutladım, birbirinden harika sporcularımızın sevincine ortak olduk.

Ama sosyal medyada bu konuda oldukça agresif ve kötücül paylaşımlar da yapıldı. Sporcularımızın özel hayatına burun sokanlar, yaşam tarzlarını eleştirenler, başarılarını çekemeyenler çok oldu.

Bu paylaşımlardan bir tanesi de @pinar15376 adlı bir hesaptan geldi. Tesettürlü halde voleybol oynayanları göklere çıkarıp bizim takımımıza laf sokan paylaşımı sosyal medyada epey bir tepki topladı.

Kendisine hepimizin içinin yağlarını eriten kapak gibi cevaplar da gecikmedi tabii.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Bonus:

Bunlar da İlgini Çekebilir

Daniele Santarelli'nin Uçakta "Türk Gibi" Oturmasına Yapılan Shoplar Hepinizi Güldürecek!
Nuri Bilge Ceylan'ın Türkiye-Sırbistan Voleybol Maçını İzlemesine Gelen Yorumlar Kahkaha Attırdı
Sefere Çıkar Gibi Kız İstemeye Giden Erkek Tarafına Gelen Yorumlara Siz de Hak Vereceksiniz!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
05.09.2023

Takım şampiyon olmuş. Şampiyonluktan başka her şey konuşuldu. Size ne hemşerim! Kimin ne giyindiğinden, kimin kiminle seviştiğinden size ne! Şortu size zorla giydirmiyorlar. Zorla hemcinsinizin koynuna da sokmuyorlar. Salın artık şu insanları da zaferlerini kutlasınlar

05.09.2023

Ben de diyordum kim şortlarına laf edecek biri damlamış, vallahi biz izlerken götlerine bakmadığımız için sorun olmuyor. şu gösterildiği şekilde de giyinip oynasalar Bu sefer de türbanlı ama daracık tayt giymiş derler

Türbanlı sporcuları da destekleyeceğiz,övüneceğiz, şortlu sporcuları da bağrımıza basacağız ♥️ Bağrımıza basmayacağımız tek şey bu kafada olan yobazlardır,zır cahillerdir.Soyal medya hesabım olsaydı eğer, bu tek hücreliye yazacağım şey şu olurdu, g.tümüzü açıp oynayacağız sen de kudur 🤣

05.09.2023

pınarcım istersek başörtüsü takıyoruz istersek donla geziyoruz. hatta canımız isterse hem başörtüsü takıp hem donla geziyoruz. sadece bizi ilgilendirir. alıştır kendini anam. öptüm.

TÜM YORUMLARI OKU (27)