'Kadın ve Erkek Eşit mi?' Diye Sorulan Adanalı Erkeklerin Cevapları Karşısında Saç Baş Yolacaksınız!

Adana'da sokaktaki kişilere, 'Kadın ve erkek her anlamda eşit midir?' diye soruldu. O soruya cevap veren iki erkeğin cevapları ise sosyal medyada gündem oldu.

O erkeklerden birisi, 'Hayır abi olur mu? Dinde kitapta bile yeri yok, erkek üstün kadından. Biz çalışacağız kadınlara bakacağız' dedi.

Diğeri ise, 'Ben evde oturacağım, kadın gidip çalışacak bana para mı getirecek? Hangi delikanlının kitabında yazar bu?' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
27.09.2022

şimdi sen bunu dedin ya hemen üniye çalışma işlemlerimi bitirip bana laflariyla sözleriyle bakacak, arada dövecek, arada sevecek bir erkek bozuntusu arıyorum(!) delikanlılık eğer sizin dediğiniz gibiyse kendine saygısı olan erkek delikanlıyım demesin cidden. Abi konuşurken ki tiplerine suratlarına bir bakın yani Allah'ın gücüne gitmesin yolda görsem canlı bomba diye kaçarım bir tane sümsüğü oturtacaksın yamuk burnunu düzelteceksin kendini bir halt sanan varlıkların. Ayy aşırı sinirlendim ya. Hangi kitapta yazıyormuş sanki herkes o kitaba inanıyor neyse daha fazla devam edip ağzımı bozmayacağım...

Pasif Kullanıcı
27.09.2022

Kısacası adam kere amk sizin de gitsin be kardeşim

27.09.2022

yemin ederim gözlerim kulaklarım kanadı bu ne AMK bunlar gerçek mi midem bulandı ya cidden erkeklerden soğudum

27.09.2022

Kaç bin adanalı ya sordunuz da adanalı erkeklerin yorumları diye haber yaptınız? Adamların yorumları kadar senin başlığın da berbat.

TÜM YORUMLARI OKU (41)