Kadın Sosyal Medya Kullanıcısından Erkeklere Uyarı: "Özel Günlerde Ev Eşyası Almayın"

Bir sosyal medya kullanıcısı, erkeklerin annelerine ve eşlerine özel günlerde ev eşyası hediye etmesine tepki gösterdi. Bu durumun kendisini rahatsız ettiğini ve sinirlendiğini ifade eden kadın, eşine özel günlerde ev eşyası yerine kişisel hediyeler alma konusunda bir anlaşma yaptıklarını belirtti.

Kadın, "Evle alakalı herhangi bir şeyi hediye olarak almamasını istedim. Özel günlerde özel, kişisel hediyeler alınmalı," diyerek, bu tür hediyelerin anlamını yitirdiğini savundu.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Annelerinize ve karılarınıza özel günlerde ev eşyası almayın," çağrısında bulundu.

Videonun tamamı için👇📽️

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

İçerik Üreticisi Demet Işıl'dan Annelere Örnek Niteliğinde Eğitim Videosu: "Önce Evdekiler!"
Babasının Canı Tatlı Çekince Helva Yapan Minik Şef Kalpleri Eritti!
Hande Yener'den Genç Kızlara Duygulandıran Destek: "Kimse Sizden Değerli Değil, Ben Her Zaman Yanınızdayım"

Popüler İçerikler

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i Katleden Semih Çelik Hakkında İlginç Detay: ‘Kukla’ Kitabından mı Esinlendi?
Cani Semih Çelik’in Bağlantısı Ortaya Çıktı: 'İncel' Grupları Polis Takibine Girdi!
Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Vahşice Katleden Semih Çelik Hakkında Yeni Detay
YORUMLAR
08.10.2024

Bu konuda şöyle birsey oldu annemin zaten almak istediği eşyayı babam evlilik yıl dönümünde aldı ve annem aşırı sevindi çifte mutluluk dedi, hic bir şekilde tribe girip babamı rencide edecek bir tartışmayada girmedi.. Her iliski dinamigi farklıdır bazen romantik jestler yapan babam bazen de evin, annemin ihtiyacıni alan yine babam bunda cinlerin tepesine çıkacak bir durum yok.. 1 gün değil her gün özel jestler yapar bunları bir gun için heba etmiyor yani (:

08.10.2024

hiçbir şey almayın bence. öfff, özel gün dediğin ne mesela. evlilik yıldönümü mü?. siz ne alıyorsunuz peki eşinize? öyle ya o da sizinle aynı gün evlenmiş oluyor. başka,bir de doğum günü var. pasta ve çiçek yeter bence. kadınlar nedense böyle şeylere çok önem veriyor. erkekler de pek umursamadığı için unutuyor genelde. bu arada kadınlar hediye almayı biliyor ama vermeyi bilmiyor. genelde saçma sapan, zevksiz ve ucuz şeyler alıyorlar

08.10.2024

bu kadar ince dusunen bu ruh, lütfen KARILARINIZA ( eşinize olacaktı) diyerek bu kadar da kalınlaşıyordu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ