Kadın Olmak Zor Azizim! Bütün Kadınların Başına Gelen 16 Sinir Bozucu Durum

Kadın olmak zor diyoruz ama birçoğunuz inanmıyorsunuz. O zaman Buzzfeed'den sizler için derlediğimiz bu 17 durum kadınları biraz olsun anlamanıza yardımcı olacaktır dostlar.  👊

1. Hava inanılmaz derecede güzelken ve sen dışarıya çıkmaya sonuna kadar hazırken birden regl ağrıların başlar, bütün gününü mahveder.

2. Saçını toplamak istediğin zaman her zaman bileğinde taşıdığın tokanın aniden gizemli bir şekilde kaybolduğunu fark edersin.

Nasıl çaresiz bir andır o arkadaş!

3. Sen kendi işinle ilgilenirken, birden bir tabancı seni durdurur ve gülümsemeni söyler.

İstemiyorsun işte!

4. Arkadaşlarınla buluşmak için hazırlanıp, evden çıkarken dört gün erken olmasına rağmen regl olursun.

Şans işte, ne yapalım...

5. Makyaj çantandan düşen pudranın sonunu görmek kadar üzücü bir şey yoktur.

O kadar paraya kıyıp birkaç gün önce almıştın oysa ki...

6. Özene bezene bacaklarını tıraş edersin ve duştan çıktığında bir bakarsın ki bir kısmını unutmuşsun.

7. Regl olurken öksürmek, hapşırmak ve gülmek gibi eylemlerin ne kadar sakıncalı olduğunu çok iyi bilirsin.

8. Makyaj yapmadan evden çıktığını başkalarının sana olan bakışlarından anlarsın.

Sınav zamanı uykusuz geceler yüzünde güzel bir etki bırakmaz elbette.

9. Reglinin üçüncü günü alışılmadık bir şekilde ilk gününden daha kötü geçiyorsa, hayatının kabusa dönüştüğünü düşünmeye başlarsın.

Haklısın da dostum.

10. Vücudundaki tüyleri tıraş ederken ufacık bir kesik ortalığın kan gölüne dönmesine sebep olur. Ne yaparsan yap durduramazsın. 😩😩

11. Arkadaşlarınla zaman geçirmek için dışarı çıktığında birden aklına düzleştiricinin fişini çekip çekmediğin takılır.

Düşünür düşünür hatırlayamazsın. Artık dayanamayıp eve gidersin.

12. Manikür yaptırmaya o kadar zaman ve para harcarsın. Daha üstünden bir saat bile geçmeden soyulmaya başlamıştır. 😔

13. Birileri yaptığın herhangi bir işi beğenmeyip acımasız bir şekilde eleştiride bulunduğunda ağlamaman çok da mümkün değildir.

14. Yalnızca kırıklarını aldırmak için gittiğin kuaförden kalbin kırılarak çıkarsın. 😔

15. Sağ kaşın ile sol kaşının arasında hiçbir şekilde uyum yoktur. Dolayısıyla düzeltmeye çalışırken her zaman, her yere geç kalırsın.

16. Son olarak bir erkeğin sana her konuda üstünlük taslamaya başlamasından nefret edersin. 😡

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
1 Mayıs Ablukada: Çok Sayıda Kişi Gözaltına Alındı, Yollar Kapatıldı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
30.10.2017

Tacize uğrarsın, ne işi varmış o saatte orda? Mini etek mi giymiş derler. Dinler seni kapatmaya, toplum seni ötekileştirmeye çalışır. Ataerkil düzenin içine sıkışırsın, birilerinin bacak arası namusu, bir diğerinin helali olman gerekir. Yani bireyliğin elinden alınır, hep birilerinin bir şeyi(!) olursun. Sokakta hanımefendi, yatakta orospu, mutfakta aşçı olursun. Çocuk bakar, çalışır, çabalarsın. İş yerlerinde düşük ücretli işçi, evinde köle olursun. Bir tek KADIN olamazsın. Saçın fazla kısalsa ne oluuurrr? Regl sancısı çeksen ne?... Çektiğin toplumsal sancının yanında.....

30.10.2017

boyle kadin sorunu mu var,siz kadin olmayi sac bas yapmak,regl olmak ve oje surmekten ibaret mi saniyosunuz?bu sadece modern dunyada yasayan kadinlarin karsilastigi bir kac aksilik.eger bir kadin olarak hayattaki tek derdiniz bunlarsa gidin bi sukur duasi falan edin.

Pasif Kullanıcı
30.10.2017

ağzına eline sağlık kardeşim

30.10.2017

Hayat size zor amk. Dertlere bak ya. "Son olarak bir erkeğin sana her konuda üstünlük taslamaya başlamasından nefret edersin. " Buna da kocaman bir siktir çekiyorum. Feministlik sizin kanınıza bulaşmış en kötü zehir bunu bilin. Hayatı tek başına göğüsleyen nice aslan gibi kadına lafım yok annem de bunlardan birisidir ama siz bu yavşakça hareketlerinizi önce bir kenara bırakın. Şunu taşı dersin ay ben nasıl taşıyayım kocaman şeyi ben kadınım. Ama iş kendi çıkarına gelince ne kadını biz eşitiz. Madem eşitiz her şey de eşit olacağız. O anasını siktiğim titaniğin de batsaydım nah öncelik verirdim. "Yalnızca kırıklarını aldırmak için gittiğin kuaförden kalbin kırılarak çıkarsın" Derdini sikeyim senin erkeklerin kemiklerini kırıyorlar bu kadar kalpleri kırılmıyor be.

30.10.2017

KADIN İLE ERKEK EŞİT DEĞİLDİR(FİZİKSEL OLARAK DAHA GÜÇLÜ BİR YAPIDASINIZ) KADIN HAKLARIYLA ERKEK HAKLARI EŞİTTİR. İKİSİ FARKLI. SEN FİZİKSEL ÜSTÜNLÜĞÜNE KARŞIN KADIN SANA AY BEN TAŞIYAMAM DEDİ DİYE GICIK OLUYORSAN BU SENİN FİTNELİĞİNDİR KUSURA BAKMA KARDEŞ

TÜM YORUMLARI OKU (18)