Kadın Cinayetlerine ve Tecavüzlere Tepki Gösteren Melek Mosso, Bu Sözleri Yüzünden Sahneden İndirildi

Tecavüzcüler dışarıda ama sanatçılar sahneden indirilebiliyor. Normal mi bu?

Günlerdir Türkiye'yi sarsan bir kadın cinayetinin daha mahkeme kararı konuşuluyor. Musa Orhan, çıkarıldığı mahkeme tarafından "kaçma şüphesi olmadığı" gerekçesiyle tahliye edildi.

'18 yaşındaki İpek Er'e 'nitelikli cinsel saldırı' suçlaması ile tutuklanan Musa Orhan, cezaevinden tahliye edildi. Orhan'ın avukatının, müvekkilinin kaçma şüphesinin bulunmadığını öne sürerek yaptığı başvurunun ardından mahkeme, talebi değerlendirdi ve Orhan'ı tahliye etti.'

Mahkeme 'Kaçma Şüphesi Yok' Dedi: Bir Genç Kıza Tecavüz Ederek Ölümüne Neden Olan Musa Orhan Tahliye Edildi

Özellikle sosyal medyada Musa Orhan'ın tutuklanmasına yönelik tepkiler çığ gibi büyüdü. Şarkıcı Melek Mosso'da geçtiğimiz gün gerçekleşen konserinde, kadın cinayetleri ile ilgili tepkisini sahneden gösterdi.

Ancak Melek Mosso konuşmasında "İstanbul Sözleşmesi Yaşatır" dediği için polisler tarafından sahneden indirildi. Mosso, bu konuyla ilgili şöyle bi video yayınladı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Melek Mosso'nun resmi Instagram hesabından paylaştığı açıklamasıysa şöyle:

Melek Mosso'ya sosyal medyadan destekler de gecikmedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
27.08.2020

yalama yayın yapan gazeteden namus bekleyemezsiniz

27.08.2020

Babamların firmasında bahar şenliği yapılacaktı. Bundan 3-4 sene öncesinden bahsediyorum. Babam da sanatçı olarak Candan Erçetin'i, Bülent Ersoy'u ve birini daha söylemişti de unuttum şimdi. Bu 3 ünden birini düşündük sence hangisi olsun demişti. Çocukken onun şarkılarıyla büyüdüğüm için ve hala dinlediğim, sevdiğim, kaliteli bulduğum bir kadın olan Candan Erçetin'i seçmiştim. Babam da tamam demişti ve ertesi gün görüşmeler yapılmış. Her şey hazır. Candan Erçetin ile belli bir meblağada anlaşılmıştı. Fabrikanın geniş bir ormanı ve bahçesi var. Orada bütün işçiler, mavi yakalısı, beyaz yakalısı hepsi şarkılar söyleyip yemekler yiyerek eğlenecekti. Lakin her şey hazırken babamların fabrikaya bir telefon geliyor. Telefondaki kişi Ak partiden bir kimse (İsmini yazmanın lüzumu yok). Önemli birisi.

27.08.2020

Eğer Candan Erçetin'i sahneye çıkartırlarsa, fabrikaya ciddi yaptırımlar uygulayacaklarını söylüyorlar. Bayaa tehdit yani. Şirketteki ileri gelenler ile bu durum konuşulup mecburen iptal edeceğiz diyorlar. Candan Erçetin ile de bunu konuşup iptal ediyorlar üzülerek. Ama Candan Erçetin durumu anlamış gibiydi dedi babam. Ben de demiştim ki o daha öncesinde de böyle şeylere hep maruz kalmıştır. Anlıyordur dedim. Babam da vallahi çok mahçup olduk ama yapçak bir şey yok kızım devir böyle bir devir demişti. Şu an Melek Mosso'ya da bundan sonra bunun yapılacağını düşünüyorum. Böyle sanatçıları desteklemezsek zaman içinde şarkılarını duyamaz oluruz, onlar yok olurlar, sesleriyle, fikirleriyle.

27.08.2020

Türkiye'nin nadide adaleti şaşırtmıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (15)