Kadın Cinayetleri Ülkeyi Yasa Boğarken İrfan Değirmenci'den Yargı Sistemine Sert Eleştiri

Değirmenci, Türkiye’deki hukuk sistemini sert bir dille eleştirerek, cezaevlerinde katillerin değil, daha çok iktidarı eleştirenlerin bulunduğunu iddia etti. Değirmenci, "Cezaevleri katillerle dolu değildir. Cezaevleri iktidarı eleştirenlerle doludur." ifadelerini kullanarak, adaletin doğru bir şekilde tecelli etmediğini savundu.

Ayrıca, "Cezaevlerinde bir daha gökyüzü görmemesi gerekenler, çoktan sokağa salınıverilmiştir" diyerek yargı sistemindeki eksiklikleri gündeme getirdi.

Video için👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Aşkım Kapışmak'tan Cinayet Failinin Ailesine Tepki: "Bir Katili Önce Anne ve Babası, Sonra Toplum Yetiştirir"
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Kadın Cinayetleri Mesajı: "Kadınlara ve Çocuklara Dokunamayacak Hiç Kimse"
Almanya’da Sabah Karanlığında İşe Giden Bir Türk Kadını: "Toplum Olarak Edinmemiz Gereken Özgürlük Bu"

Popüler İçerikler

Cani Semih Çelik’in Bağlantısı Ortaya Çıktı: 'İncel' Grupları Polis Takibine Girdi!
Semih Çelik'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı: "16 Yaşından Önce Normaldi, Namaz da Kılıyordu"
'Prof. Dr.' Unvanlı Ebubekir Sofuoğlu: "İslam Hassasiyetiyle Yetiştirilseydi Namahrem Katille Tanışmayacaktı"
YORUMLAR
07.10.2024

Kılıfı da bulmuşlar. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik, halkın bir kısmını aşağılama falan. Halk düşmanı bir tiranlığın biat etmeyenlere verdiği cezalar. Hepsinde halk geçiyor.

07.10.2024

eleştirmek ayrı, hakaret etmek ayrı. dilbura mıydı neydi oda 15-20 gün filan yattı çıktı. dediği doğru olsa hapiste olması gerekirdi onunda

07.10.2024

Örneğin sürtük nasıl bir eleştiridir? Ya da eşkıya, terörist, çürük, sefil... Bunlar ampule oy vermeyenlere söylenmiş naçizane eleştiriler!

07.10.2024

Yanlış, iktidarı eleştirmeyi bilmeyen, hakaret, iftira yöntemini seçenlerle dolu. Mevcut iktidara bir defa bişe oy vermedim. Adalet sistemindeki çöküş ve toplumsal çürümeyi, yandaş holdinglerin vergi aflarını ve buna bağlı ekonomik kaosu sürekli eleştirdim, bir tek karakol zabtında dahi adım geçmedi. Eleştiri yaparken bunu yaptığınız makama uygun şekilde yapacaksınız. Haddimizi bilmek zorundayız, eleştirdiğimiz kişiler seçilmişler. Bir makamı temsil ediyorlar. Eleştirin, farkındalığı artırın diyoruz, hakaret ediyor, aslı astarı olmayan suçlamalar yapıyorsunuz. sonucunda da fikir özgürlüğü yok diyorsunuz. Neden benim fikrime kimse gem vurmadı?

07.10.2024

Doğru. Bu adamların avukatları var, birçok sözde eleştirenin de nelerle suçlandığını gördüm, bakan görür bakmayan "fikir özgürlüğü yok" diye çıldırır. Adamlar açıkça ya da dolaylı yoldan hakaret ettikleri, iftira yoluyla halkı devlete karşı biledikleri için içeri alınmışlar, çoğu öyle en azından. Fikir özgürlüğü tabi ki savunulması gereken birşey, ama küfür fikir değildir. iftira da öyle.

TÜM YORUMLARI OKU (13)