Kadın Adaya 'Gölge' Efekti Koydular! Yeniden Refah Partisi'nin Seçim Aracı Sosyal Medyanın Gündeminde

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi’nin Düzce’deki seçim arabasında, kadın Milletvekili Adayı Çiğdem Kulalı Seçkin’in fotoğrafı 'gölge' şeklinde verildi.

Görüntüler kısa sürece sosyal medyada gündem oldu.

Yeniden Refah Partisi'nde geçtiğimiz aylarda yapılan bir yönetim kurulu toplantısı sonrası çekilen fotoğraf 'kadın-erkek birlikte fotoğraf çektirebilir mi?' tartışmasına neden olmuş, partililerden birisi il başkanına, “Kadın ile erkek yan yana fotoğraf çekilemez. Biz İstanbul’da da böyle yapıyoruz. Biz neyi temsil ediyoruz? Bizim amacımız ne? İslamiyette böyle olmaz” demişti.

Yeniden Refah Partisi'nde Gerilimi Artıran Tartışma: Kadın - Erkek Yan Yana Resim Çekilir mi?

Görüntülere sosyal medyadan gelen tepkiler şu şekilde 👇

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
01.05.2023

Kadının bir Casper 👻 kadar değeri yok, şu hale bak, gölge koymak nedir aq. Bari adını soyadını falan yazsaydınız, kim o kadın aday 🤷🏼‍♀️ Bıktık, bezdik şu zihniyetten artık…. 🤮

01.05.2023

Ortaçağ'dan kalma bu rezil zihniyeti temsil ediyor Cumhur İttifakı bunlara oy verenler Afganistan'daki,İran'daki gibi yönetilmeyi o muameleyi hak ediyorlar aslında da olan başkalarına oluyor ...

01.05.2023

Türkiye'nin değeriymiş, peh! Bunlar ancak 570 yılı Arabistan'ının değeri olur, onun da laik cumhuriyetimizde yeri yok ve asla olmayacak.

TÜM YORUMLARI OKU (29)