Kadıköy Moda Sahilinde Tepki Çeken Görüntüler: Koronavirüs Salgınını Hiçe Sayıp Toplu Şekilde Göbek Attılar

Koronavirüs salgını her geçen gün onlarca insanın hayatını karartırken Kadıköy Moda sahilinde insanların sosyal mesafeyi hiçe sayarak toplu bir şekilde göbek atmaları tepki çekti. Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı bu hafta sonu, insanlar soluğu park ve bahçelerde alırken, o park ve bahçelerden gelen görüntüler tepki çekti.

(Küfür İçerir)

Aynı grubun farklı açıdan görüntüsü:

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
06.06.2020

Van'da taziye evine gittiler diye Corona oldular diye olayı ırk, coğrafya vs ayrıştırıcılığına götürenler şu videoya iyi baksın. Arkadaşlar burası Türkiye ve toplumun geneli cahil ve duyarsız.

07.06.2020

Kadıköy öldü artık kabul edin . İçerisi depresif, kendine bile hayrı olmayan, özenti tiplerle dolu... Herkes sanki birbirinin kopyası gibi.. Marjinalliğin içinde sıradanlaşmış bir kitle.. 2000 lerin başında bile ah ne güzeldi! Kendine has, özgün düşüncesi olan, kafası ot yada sosyal medyatik fikirlerle dolmayan, gerçek devrimci zihniyet vardı. Şimdi tek bildikleri içem, kafam guzel, ozgurluk bro , rap- jazz olsun çal bro ezhel, gotum rahat, fotomu cek bro, bunlar köylu bro, varos bro, bende gucci sende cucci, surekli seks yapak seks ozgurluk bro , sanat bro -sanatın adı dönüyor sadece- .. At çöpe.

09.06.2020

Bad boy ve bad girl'ü unutmuşsun ama haklısın o zamanlar gerçekten çok güzeldi.

Bir daha düzeltme ye tıklamayacağım yanında ki sil e denk geliyor gidiyor yorumlarım neyse .. Bunlara bir şey olmuyor sadece markete giden ,markette çalışan iki kişinin pozitif olmasından dolayı temas ettikleri 3. Pozitif çıkan annem oluyor !!! Günlerce hastane de yatıyor milletin şeyinde değil kafayı sıyırıcam artık az kaldı !!!

TÜM YORUMLARI OKU (6)