Kadıköy Metrosunda Korkunç Anlar! Kadın Yolcuya Küfürler Savurup Bıçakla Tehdit Ettiler...

Kadıköy-Tavşantepe seferini gerçekleştiren metroda bir şahıs, tartıştığı kadına bıçak çekerek hakaretler savurdu.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
24.11.2021

madem bıçakla metroya binebiliyoruz o zaman neden girişlerde metal dedektörlerden geçiyoruz. ya da madem böyle olaylar olabiliyor ve bu kişi hiçbişey olmamış gibi o istasyondan çıkabiliyor neden o kadar güvenlik elemanlarına maaş veriliyo? o metroyu kullanan telsizle bi anons geçemiyo mu? bu istasyonların kameralarının sürekli izlendiği bi alanı yok mu? napıyo abi bu kadar elaman? masada batak mı çeviriyo? 2 durak arası o vagonu kopmle doğrasa o adam sonra da salına salına çıkabilecek mi? bu görüntülere göre cevap evet. kimsenin bişey yapmamasına da kızmayın. yapınca bu hayvandan daha suçlu olunuyo. anca çok ciddi yakın dövüş tekniği falan lazım bıçağı alıp etkisiz hale getirmek için. yoksa buna dalarsan duramaz öldürürsün sinirden. sonra hop hapse. sisteminizin aq.

27.09.2022

buna dalsan anında ölürsün aq

24.11.2021

Ne kadar rahat dimi kimse güvende değil işte metroda, sokakta, evde hiçbir yerde çünkü bizim toplumda aşağılık yüzdesi oldukça fazla. Ataşehir'de samuray kılıcıyla saldıran katilden ne farkı var bunun, bir insanı öldürmüşçesine ceza almalı bildiğin potansiyel katil bu. Satır gibi bıçakla metroya girebilmesi de başka bir saçmalık.

Işte bu yüzden Aynı Rusya'da gibi şehir vizesi getirilmesi lazım, orada da her Rus vatandaşı Moskova'ya giremez, şehir vizesi alması gerekir. İstanbul'a bu şart. Osmanlı'da da vardı bu. Artık eğitimsiz ve şiddet dolu davarlardan gına geldi.

24.11.2021

Senin kelini sikiyim orospu çocuğu. Aq tavşan gibi ürüyosunuz sonra böyle insan demeye bin şahit piçlerinizi salıyosunuz sokağa. Çevreye zarar göt

TÜM YORUMLARI OKU (26)