Kadıköy Kaymakamlığı 7 Gün Süreyle Her Türlü Toplantı ve Gösteri Yürüyüşünün Yasaklandığını Duyurdu

Kadıköy Kaymakamlığı, ilçedeki tüm kapalı ve açık alanlarda 7 gün süreyle her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşünün yasaklandığını duyurdu.

Boğaziçi Üniversitesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Prof. Dr. Melih Bulu'yu rektör olarak ataması sonrası başlayan protestolar sürerken, sosyal medyada bugün saat 18:00'da Kadıköy'de düzenlenecek destek eylemi için toplanma çağrıları yapıldı.

Bu çağrıların ardından bir açıklama yayımlayan Kadıköy Kaymakamlığı, ilçede 7 gün süreyle her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşünün yasaklandığını duyurdu.

Kaymakamlık yasak kararına gerekçe olarak yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirleri gösterdi ve bu eylemlerin, salgınının yayılımını engelleme çalışmalarına olumsuz tesir edebileceğini kaydetti.

Kaymakamlık açıklaması şu şekilde 📌

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Dünyanın En Uzun Demiryolu Tüneli! Dev Proje 8 Şehri Birbirine Bağladı
Fenomen Çift Seda Özkan ve Nisan Hakan'ın Yenidoğan Oğullarına Verdiği İsim Gündem Oldu!
Doğukan Güngör'ün Kızılcık Şerbeti'nden Çıkarılmasının Ardından Akıllara Feyza Civelek Geldi
YORUMLAR
02.02.2021

Kovid bahane yasaklar şahane. Merak etmeyin seçim dönemi ekranlarda köpek olacaksınız ama bu millet bunları unumayacak.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ