Kadıköy'e Sürpriz Aday: Fatih Mehmet Maçoğlu Aday Oldu

TKP'den Kadıköy'e sürpriz aday duyuruldu.

Tunceli Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart’taki yerel seçimlerde Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) İstanbul Kadıköy Belediye Başkan adayı olacak.

Sosyalist Meclisler Federasyonu'nun yaptığı açıklamaya göre, Fatih Mehmet Maçoğlu'nun İstanbul Kadıköy Belediye Başkanlığı için aday gösterilmesi kararı alındı.

Fatih Mehmet Maçoğlu, 2014 yerel seçimlerinde Tunceli’nin Ovacık ilçesinde belediye başkanı seçilen, ardından 2019’daki yerel seçimlerde Tunceli Belediye Başkanı seçilmişti. Maçoğlu, yaptığı açıklamada, "Kararı kurumum az önce kesinleştirdi. Toplantılar yapılıyordu. Sol sosyalist kurumların içinde yer aldığı yaklaşık 20 kurum ve siyasi partinin ortak adayı olarak TKP çatısı altında 31 Mart seçimlerinde Kadıköy’den aday olacağım. Beni aday olarak gösteren tüm sosyalist güçlere, partilere teşekkür ediyorum. Kendimize güveniyoruz, kazanacağız" dedi.

Bu İlk Vukuatı Değil! Uçak Pist Başından Geri Döndü: Yolcu Kara Listeye Alındı
Denizde Panik Anlar! Balıkçıların Ağına Deniz Mayını Takıldı: Bölge Araç Trafiğine Kapatıldı

Popüler İçerikler

İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi'nin Ölümü Nedeniyle Türkiye'de 1 Günlük Milli Yas İlan Edildi
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
05.01.2024

Yakışır ve kazanır :)

05.01.2024

Ne kadikoy’u ? İstanbul’a aday ol

05.01.2024

aferin lan herkes akpye çalışıyor bölün oyları siyasal islamcılar %36yla kazansınlar.. malkoçoğluna problem yok gider tunceliye kuru fasulye satar amk çocuu

05.01.2024

İlk defa CHP'ye rakip gördüm. Sol kesimde ve genel muhalefet partilerinde gerçekten böyle oy gücü yüksek adaylar çıkarsa, artacak rekabetten dolayı ana muhalefetinde mecburen halk adına efor sarf etmesini göreceğiz demek. Çünkü algı hep şöyle, '' karşı taraf kaybetsin yeter, gitsinler yeter'' ama böyle olmamalı, başkasının kaybetmesi için değil ''kendilerinin kazanması için çalışılmalı''. Şimdi TKP bunun için kazanmak için Kadıköyü tercih etmiş. Bakalım şimdi neler olacak diğer partilerde

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ