Kadıköy'de Pandeminin Stresini Atabileceğiniz 17 Mekan Önerisi

Günün yorgunluğunu atmak için şöyle arkadaşlarınızla buluşacağınız samimi bir mekan... Bir de keyifli sohbetlerinizin yanına yakışacak yiyecek ve içecekler... Oturduğunuz şehir bir de İstanbul'sa akla gelen ilk yer tabii ki Kadıköy oluyor. Pandemi öncesi eğlendiğiniz o güzel günleri tekrar yad etmek için, bir de keyifli anlarınızı sevdiklerinizle taçlandırmak için birbirinden keyifli mekanları tek tek bir araya getirdik. Sinir stres atmak, biraz da olsa keyifli vakit geçirmek istiyorsanız, içeriğimizi didik didik etmenizi öneririz. İşte pandemiyi unutmanıza yardımcı olacak birbirinden keyifli anlarınızı doyasıya yaşamanızı sağlayacak 17 mekan! 👊

1. Aksi

Nefis yemekleri, içkileri tüketirken eğlenceye doyduğunuz ve aynı zamanda kültür-sanat etkinliklerine katılabildiğiniz bir işletme markası düşünün. Tiyatroculara verdiği destek, gerçekleştirilen stand up showlar, Türkiye'nin ilk pandemi sergisi, çizim etkinlikleri, ünlü oyuncu ve müzisyenlerle söyleşiler gibi etkinlikleriyle öne çıkan Aksi, marka ismiyle çıkarttığı ve yeniden aktif hâle getireceği kültür sanat dergisiyle bu misyonunu daha da yükseğe çıkarıyor. Moda, Acıbadem ve Kadife Sokak'ta 3 ayrı şubesi bulunan işletme, yeni şubesini Cadde'de açarak Kadıköy'ün hemen her noktasında farkını gösteriyor.

2. Tarantula Pub

Beer, food, friends and more mottosuyla yola çıkan Tarantula Pub, Kadıköy'den kopamayan fakat Barlar Sokağı'nın kalabalığından da kaçmak isteyenlerin uğrak noktalarından. Bir pub'dan çok daha fazlasını bulabileceğiniz Tarantula Pub zengin içki çeşidiyle öne çıkarken, etkileyici ve farklı dekorasyonu ile dikkat çekiyor. Mekanın sahip olduğu sıcak ortam sayesinde kendinizi birdenbire müdavimler arasında bulabileceğinizi hatırlatalım.

3. Pablo

Pablo Pub, keyifli anlarınızı lezzetli tatlarla bir araya getirebileceğiniz, aynı zamanda sevdiklerinizle doyasıya vakit geçirebileceğiniz bir mekan... Çalışanların samimiyeti, servisin sorunsuz işleyişi sayesinde zamanın nasıl geçtiğini asla anlamayacaksınız! Müzik zevki konusunda da hassasiyet sorunu yaşıyorsanız, aradığınız mekan işte tam da burası!

4. Mahle

Uğrak mekanlarınızdan biraz farklı bir mekan arayışında mısınız? O zaman Mahle'nin rengarenk dünyasıyla tanışma vaktiniz geldi demektir! Mahle Kadıköy renkli dekorasyonu, samimi ambiyansı, zengin içecek menüsüyle sizleri doyasıya bir eğlenceye davet ediyor! 'Şu hayatımın sıkıcılığını biraz unutayım' diyenlerdenseniz, Mahle'nin rengarenk ve eğlenceli dünyasına hız kesmeden göz atmanız gerektiğini söylemek isteriz.

5. Fil Moda

Bir mahalle pub'ının samimiyeti, bir sokak mekanının eğlencesi... Fil Moda aradığınız pek çok şeyi bünyesinde bulunduran ender mekanlar arasında yer alıyor. Zengin alkol seçenekleriyle ne içsem derdi çekmeyeceğiniz, sevdiklerinizle rahatlıkla eğlenebileceğiniz samimi bir ortam arayışındaysanız Fil Moda'yı ziyaret etmeniz gerektiğini unutmayın!

6. Revolte

Dostlarınızla loş bir ambiyansın tadını çıkarmaya ne dersiniz? Samimi ortamı, loş ışıklandırması ve ortalama menüsüyle Revolte, Kadıköy'deki uğrak mekanınız olmaya aday! Klasik bir pub'dan çok daha fazlasını bulabileceğiniz bu mekan kafa dağıtmak için tercih edebileceğiniz en iyi yerler arasında yer alıyor. Samimi bir ortam, loş bir ışık ve birbirinden eğlenceli müzikler ile siz de Revolte'nin müdavimlerinden biri olabilirsiniz.

7. Grange

İşte tüm müşterilerin ahbap olduğu bir mekan! Genellikle müdavimleri tarafından ikinci ev olarak adlandırılan Grange, samimi dostlukların kurulduğu sıcacık bir ortam...  Belli bir kesimin uğrak noktası olan bu mekan, genellikle çalan rock müzikler ve uygun fiyatlı ürünleriyle sevenlerinden tam not almaya devam ediyor. Kadıköy antikacılar sokağına yolunuz düşerse ve iyi bir mekanda vakit geçirmek isterseniz, Grange Pub'ı seçenekleriniz arasında değerlendirebilirsiniz.

8. Çivi

Eğlence dolu bir akşam için tercih edebileceğiniz mekanlar bunlarla sınırlı değil! Dopdolu bir eğlence için Kadıköy halkının uğrak mekanı olan Çivi'ye bir uğramanızı tavsiye ederiz. Rahat ambiyansı, hoş dekorasyonu ve özenle hazırlanan lezzetlerinse müdavimi olabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle sıcacık ve eğlenceli bir akşam için bu mekanın ortamında doyasıya eğlenebileceğinizi unutmayın...

9. Ayı

Konsept ışıklandırması ve sade dekorasyonu ile öne çıkan Ayı, iddialı alkol menüsüyle aradığınızı bulmanıza yardımcı oluyor! Sevdiklerinizle beraber oldukça keyifli anlara imza atmanıza yardımcı olacak bu mekan, aynı zamanda müzikleriyle de sizi büyük anlamda tatmin edecektir. Birkaç kez uğramanız halinde kendinizi müdavimler arasında bulabileceğinizi de söylemeden geçmeyelim.

10. Belfast Irish Pub

Belfast Irish Pub, Kadıköy'ün en eski mekanları arasında yer almaktadır. Bu nedenle çizgisini asla bozmayan, sakin ve oldukça rahat bir mekan olarak bilinmektedir. Dostlarınızla keyifli sohbetlerinizi rahat bir mekanda gerçekleştirmek istiyorsanız, aradığınız mekan çok da uzakta olmamalı! Belfast Irish Pub'da çeşitli alkol menüsü, sakin ambiyansı, lezzetli aperatifleri ile nezih bir eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

11. Arkaoda

Oldukça farklı bir ortamda eğlenmek isteyenleri buraya alalım! Arkaoda, sizleri rahat ve keyifli bir ambiyansın tam ortasına davet ediyor. Sevdiklerinizle beraber biraz havanız değişsin istiyorsanız, Arkaoda'nın oldukça farklı ortamında keyifli vakitler geçirebileceğinizi hatırlatmak isteriz. İyi müzik, rahat bir ortam ve sıcak bir ambiyans arayanlardansanız, Arkaoda'yı uğrayacağınız mekanlar listesine eklemenizi öneririz.

12. Dorock XL

Müzik, lezzet ve sınırsınız eğlence! Tüm bunlara tek bir mekanda ulaşabilmenizse çok kolay! Dorock XL, kaliteli müzik anlayışı, eğlenceli aktiviteleri, birbirinden enfes tatlarıyla doyasıya eğlenebileceğiniz mekanlar arasında yer alıyor! Bünyesinde bulundurduğu e-spor barı, dünya mutfağından benzersiz tatlar ve sahne alan ünlü isimleriyle Dorock XL, tereddüt etmeden gidebileceğiniz oldukça kapsamlı bir eğlence mekanı!

13. Hera Cafe Bar

Kaybedenler Kulübü'ndeki bar olarak hafızalara kazınan Hera Cafe Bar, farklı bir eğlence arayışında olanların seveceği tarzda bir mekan. 'Nedir bu farklı eğlence anlayışı' derseniz de, Hera Cafe Bar her ay yenilenen resim, fotoğraf ve grafik sergileriyle farklı bir eğlence anlayışına ev sahipliği yapmakta! Siz de Kadife sokakta eğlenmek isteyenlerdenseniz, bu mekana uğramadan eve dönememeniz gerektiğini bilmelisiniz.

14. Draft

Gastropub olarak misafirlerini ağırlayan Draft, 2015 yılından bu yana klasik bir pub'tan oldukça fazlası! Nefis yemek ve alternatiflerin yanı sıra, tüm dünyadan yüze yakın biranın yer aldığını da söylemeden geçmek istemiyoruz. Aynı zamanda seçim konusunda kararsız kalanlardansanız, oldukça sevebileceğiniz yönlendirmeler de mevcut! Hangi yemeğin yanına hangi biranın yakıştığını menüden rahatlıkla okuyabiliyor, en keyifli anlarınızı gurme lezzetlerle taçlandırabiliyorsunuz.

15. Lal

Lal Kadıköy, bulunduğu semtin en eski mekanları arasında yer almaktadır. Bir de zamanla seveni artınca, haliyle hafta sonları yer bulmak biraz zor olabiliyor. Farklı tasarımı, geniş bahçesi ve zengin menüsüyle sevdiklerinizle doyasıya vakit geçirebileceğiniz ender mekanlar arasında yer alıyor. Riske girmek istemiyor ve dostlarınızla kaliteli bir pub ortamında vakit geçirmek istiyorsanız, Lal Kadıköy aradığınız mekan olabilir.

16. Zeytin Cafe Bar

Oldukça yorulduğunuz bir günün ardından dostlarınızla lezzetli bir kokteyle ne dersiniz? Ya da bir Meksika mutfağının enfes tatlarına? Bu sorulara cevabınız evetse, Zeytin Cafe & Bar ile tanışmanızın vakti geldi, çattı! Her kesime hitap eden müzikleri, çeşitli etkinlikleri ve enfes lezzetleriyle keyifli vakitler geçirmenize yardımcı olacak!

17. İncir

Sevdiklerinizle doyasıya eğlenirken bir diğer yandan da dans etmek istiyorsanız, aradığınız mekan İncir Pub olabilir! Çeşitli alkol menüsü, çalışanların sıcaklığı ile eğlenceli müziklerin bir araya geldiği bu mekanda oldukça keyifli bir ambiyansın içinde olacağınıza emin olabilirsiniz. Farklı kokteyl seçeneklerine ulaşabileceğinizi de unutmadan söylemek isteriz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Düğün Günlerinde Korkunç Gelinlik Modelleri Tercih Eden 13 Zevksiz Gelin
Herkesin Bilmesi Gereken Deniz ve Kumun Birbirinden Önemli 13 Faydası 🌊
Spor Yapmayı Sevmeyenler İçin Birbirinden Keyifli Alternatif Öneriler
İnsanların 'Bir Yerimiz Açık Kalmıştır' Dediği Rüyalarımızla İlgili Birbirinden Enteresan 15 Gerçek
Save Ralph Kısa Filmi İşe Yaradı! Çin Hayvan Deneylerine Karşı Büyük Bir Adım Attı 👏

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
YORUMLAR
11.07.2021

Tırt mekanlar sıralaması bu olsa gerek.

11.07.2021

Abla alkolsüz bir mekan yok mu bildiğin gittiğin bunların hepsi alkollü içecekleri ön planda olan yerler gibi geldi anlattıklarına göre :D Gerçi ne soruyorsam... mekan neresi? "Kadıköy" e tabi ki alkol olacak şekerim.

12.07.2021

Kadıköy mü kaldı? Sigara ve alkol yasaklarının ardından barların ve insanların sokaklara taşmasıyla bitti Kadıköy.

TÜM YORUMLARI OKU (5)