Geçtiğimiz günlerde bölücü terör örgütü lideri Abdullah Öcalan lehinde sloganlar atarak Kadıköy sokaklarında yürüyen bir grup ülke gündemine oturmuştu. Yayıncı Levent 'Levo' Balım'ın konuyla ilgili attığı bir tweet ise tartışmalara neden oldu. Pek çok kişi gibi ünlü yayıncı Tuna 'PintiPanda' Akşen'den de bu gönderiye yanıt gecikmedi.
3 ay önce Kemal Kılıçtaroğlu, sayın demirtaşı serbest bırakacağız demedi mi? Demirtaş hdp lideri değil mi? Gösterileri yapan da yunuslar olmadığına göre ben haklı buldum. Chp demiyorum asla ama Kılıçtaroğlu akp ve hdp nin ekmeğine yağ sürmekten başka hiçbir işe yaramamış, iktidara güç veren sözde muhalif bana göre
Seçim olacak sanırım
Kişi fonlanmıştır orasını bilemem, ki bu bana göre yanlış bir şey değil çünkü muhalefet tarafının da fonladığı, birlikte iş yaptığı kişiler var o zaman onlara da tepki verin. Siyasette tek ve mutlak doğru olmaz. Konu ile ilgili eleştiriye katılıyorum çünkü şuan HDP, PKK ve YPG ye sınır çekmiyor, CHP'nin HDP ile olan ilişkisi ortada zaten.