Kadıköy'de Motorsikletli Yayaya Çarptı! Kaza, Jahrein ve Pintipanda'nın da Dahil Olduğu Tartışmaya Dönüştü!

İstanbul'da Kadıköy'de kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçen bir yayaya çarpan motorsikletli, sosyal medyayı ikiye böldü. Motorsikletlinin kask kamerasına yansıyan kaza anında kimin haklı olduğuna dair tartışmaya Jahrein ve Pintipanda da dahil oldu. 

İşte, detaylar...

Yayalara kırmızı ışık yandığı sırada karşıdan karşıya geçen bir yayaya, seyir halindeki motorsiklet sürüsüsü çarptı.

Bostancı sahil yolunda gerçekleşen kazada, yaya hafif yaralanırken, çevredeki vatandaşlar motorsiklet sürücüsüne tepki gösterdi.

Pek çok yayanın karşıdan karşıya geçtiğini gördüğü halde, geçiş hakkı kendisinde olan motorsikletli kendisini 'Işık yanıyor' diyerek savundu.

Olayın ardından sosyal medya ikiye bölündü. Kimileri motorsikletliyi haksız bulurken, kimileri de yayanın haksız olduğunu söyledi.

Popüler yayıncı Jahrein, motosiklet sürücüsüne hak verenlerdendi. 👇

twitter.com

Hatta, 'Takipten çıkıyorum seni' diyen sosyal medya kullanıcısına da tepki gösterdi. 👇

twitter.com

Bir diğer yayıncı Pintipanda ise motosikletliyi haksız bulan taraftaydı. 👇

twitter.com

Derken ikili arasında sinirler yine gerildi. 👇

twitter.com

Neyse, biz sosyal medyada dallanıp budaklanan tartışmaya geri dönelim...👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Videonun kazadan önceki anlarına dikkat çekenler de oldu. 👇

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Gelin, bir de kaza anına göz atalım... 👇

İlginizi Çekebilir

Kurban Pazarında Herkesi Şaşırttı! Danaya Rakip Olan Keçinin Boyu Ayağa Kalkınca 3 Metre Oluyor!
90'ların En Popüler Oyuncakları Şimdilerde Binlerce Dolara Satılıyor!

Popüler İçerikler

TikTok Videosunda 5 Yaşındaki Çocuğu Dudaktan Öpmeye Zorlayan Duygu Özgül, Gözaltına Alındı!
Arda Güler'i Portekiz Karşısında İlk 11 Başlatmayan Milli Takım Teknik Direktörü Montella'ya Tepkiler Çığ Gibi
İsrail Askerlerinden Acımasız Muamele: Yaralı Filistinlileri ‘Canlı Kalkan’ Yaptılar!
YORUMLAR
13.06.2024

Pintipanda insan Jahrein değil, aradaki fark bu. Teyze hatalı okey peki göz göre göre çarpıp yaralaman mı gerekir? Ya ölseydi kadın kafasını yere çarpıp? Yanlışlıkla vursa neyse diyeceğiz zaten yaya hatalı, ama bildiğin bilerek vuruyor motorcu

13.06.2024

Tuna son dönemlerde çok değişti altında bir şey çıkmaz umarım sevdiğimiz bir kardeşimizdi. Sen oruç tutuyor musun diye soran çocuklara hakaret etmek için video hazırlardı nereden nereye bu değişiklik dikkat çekici. G.te g.t demeyi öğrenmemiz lazım ama bu ülkede haklı olmak için haklı olmak yetmiyor. Hele çarptığı kadın türbanlıya ohhh olay 180 derece değişti hemen. Suçluya suçlu diyemediğimiz için veya suçluyu sevdiğimiz için masuma suç bulalım hadi muhtelemen hız sınırını bile aşmadı ama hızlı geliyor diye suçlayalım. Yukarda biri demiş adam fren yapsa başkasına çarpsa yada düşüp kendi ölse taksir ile adam yaralama veya öldürme suçundan yargılanırdı çarptığı kadın. Daha birde arkadan araba gelip motorcuyu da öldürme ihtimali var sonuçta yeşil ışık yanıyor hala. Kadınlar araba kullanmasın.

13.06.2024

Motorcuya hak veren kardeşlerim yarın aynı hatayı anneniz veya hamile eşiniz yapar ve gözünüzün önünde can verirse aynen şuan hak verdiğiniz gibi motorcuya hak verirseniz ve dersenizki tabiki yavaşlamak zorunda değilsin hata bizim, benim için o halde motorcuya destek vermenizde hiçbir sorun yok. Iyi akşamlar dilerim.

14.06.2024

Bunun empati ile alakası yok eğitim ile var... karşı taraf (yaya / sürücü) eğitimsiz cahil biri ise kaza kanılmaz oluyor.. ülkenin eğitim seviyesi malum, öküz gibi kendini yola atan yada kırmızı ışıkta geçenlerin (yaya/sürücü) savunulacak bir tarafı yok.

13.06.2024

Öncelikle motorlu araçlar yolda önüne çıkan birşey olursa durmak zorunda, kırmızı yansın yanmasın. Burada sorun kadının motorun giderken önüne atlaması, ama motorcu da hızlı olduğu için duramiyor. Olayın başlangıcına gelirsek, millet yoldan geçiyor muhtemelen kalabalık bir yer ve kırmızı yayalara yeni yanmış. Bu durumda hangi HAYVANOGLU HAYVAN yayaların arasından tam gaz ilerler? Kusura bakmayın ama motorcu %1000 haksız. Işıkların olduğu yerlerde motorlu araçlar yavaş geçmek zorundadır. Bu şöyle birşey, bana yeşil yandı ama diğer yoldaki araba ilerlemedi, gidip çarpayim demek gibi birşey. Orada yayalar değil de arabalar geçiyor olsaydı, itfaiye, ambulans kırmızıda da geçer mesela, sen bodoslama motorla ona da mı carpacaktin... Motorcuya haklı diyen guruh da var malesef, bundan dolayı işte bizim trafik mok gibi...

TÜM YORUMLARI OKU (27)