Kadıköy’de Kaçırma Olayına Esnaf Müdahale Etti: Zorla Taksiye Bindirmeye Çalıştı

Kadıköy’de bir şahıs, eski sevgilisini zorla kaçırmaya çalıştı. Taksi ile gelen şüpheli, genç kadını zorla araca bindirmek istedi. Çevredekilerin müdahalesi sonrasında genç kız kurtulurken, şüpheli M.T. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kadıköy’de korkunç olay

Kadıköy'de eski sevgilisinden ayrılan Ç.G. isimli kadın arkadaşı B.B.K. evine taşındı. İddiaya göre, geçen pazartesi günü 22.00 sıralarında eski sevgilisinin kaldığı eve gelen M.T tehdit ve hakaretler savurarak eve zarar verdi.

Bir süre sonra evden ayrılan M.T salı günü sabah saatlerinde tekrar Ç.G.'nin kaldığı eve geldi. Zorla eve giren saldırgan Ç.G.’yi darp ederek dışarı çıkardı.

Esnaf genç kadını kurtardı

Ç.G.'nin yardım çığlıklarını duyan çevredeki esnaf yardıma koştu. Çevredekiler kadının taksiye bindirilmesine engel olarak polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli M.T.'yi gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede ise şüpheliye ait olduğu öğrenilen bir bıçak ele geçirildi.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR

bu yaşananların hepsi politik. Arkadaşlar bu adamların elinde yüzlerce kadının,çocuğun,hayvanın ve ağacın kanı var. İnançlı bir insan değilim ancak bu yavşakların inancına göre nefret ettikleri şeytan bile bunlara bakara yuh amk diyordur, buna eminim. Hepsi yargılanacak, isterlerse köpeklerini sokağa salsınlar onların da hepsi çıktıkları deliklere geri sokulacak merak etmeyin. En önemli şey umuttur. Umudunuz kaybolmasın. Sezarlara,İskenderlere,Fatihe kalmamış bu kamillere mi kalıcak ?

Pasif Kullanıcı
01.07.2022

Bu tabloyu başka ülkede göremezsiniz. Sadece bizim halkımız bu tarz girişimlere müdahale ediyor. Almanya'da yerde baygın yatan adamı bile umursamıyorlar.

01.07.2022

bizde bazen müdahale eden bedavadan hapis yatıyor.. almanların yaptığı daha mantıklı gibi geliyor..

01.07.2022

hadi diyelim kaçırdı, taksici hooppp hemşerimm napıyorsun demiyecek miydi

TÜM YORUMLARI OKU (8)