Kaderimin Oyunu 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kaderimin Oyunu Yeni Bölüm Ne Zaman?

Yeni sezonun gelmesiyle kanallar yeni projeleriyle gündeme geliyor. Dikkat çeken projelerden biri de Star Tv'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu oldu. Öykü Karayel ve Akın Akınözü gibi oyuncuların yer aldığı dizinin 4. bölümü geçtiğimiz Cumartesi günü izleyici karşısına çıktı. İlk bölümden oldukça beğeni toplayan dizinin yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Kaderimin Oyunu 5. bölüm fragmanı.

Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Kaderimin Oyunu dizisi ilk bölümü ile bu akşam ekrana gelirken dizinin konusu ve oyuncu kadrosu dikkatleri üzerine çekti. Dizinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kaderimin Oyunu yeni bölüm fragmanı...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kaderimin Oyunu 4. Bölüm Özeti

Asiye’nin sakladığı kanlı bıçaktan kurtulma çabasıyla başlayan felaket zinciri, Cemal’in gerçeği öğrenme isteğini tetikler. Genç adamın konakta kalmaya devam etmesi, Nergis’i yeniden aile olabileceklerine dair ümitlendirirken, Asiye’yi de çocuklarının babasıyla yüzleşmeye mecbur bırakır. Fakat Asiye’nin bu hamlesi Cemal’in bastıramadığı duygularını ortaya çıkaracaktır.

Kaderimin Oyunu Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Kaderimin Oyunu Neden Yok?

Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümü bu akşam televizyon ekranlarında yer almayacak. Yılbaşı haftasında dizilerin bir ekran arası vermesi nedeniyle dizinin yeni bölümü gelecek günlerde ekranda olacak.

İlgiyle takip edilen Kaderimin Oyunu dizisi 14 Ocak 2021 tarihinde ekranlarda yer alacak.

Popüler İçerikler

Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu