KADEM'in 'Gerçek Onur Yürüyüşü Budur' Paylaşımları Eleştirilere Neden Oldu

KADEM'in söz konusu paylaşımları şöyle 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

KADEM'in paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilere neden oldu 👇

Popüler İçerikler

Demet Evgar, Bahar Dizi Setinde Kızının Kendisine Makyaj Yaptığı Tatlı Anları Paylaştı!
Kardeşlerim'in Başrolüydü... Burak Deniz'in Yeni Dizisindeki Partnerinin 15 Yaş Küçük Olması Tepki Çekti!
Yaş Farkı Olay Olmuştu: Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Deniz'li Dizi Hakkında İlk Kez Konuştu!
YORUMLAR
29.06.2020

KADEM, kadını erkeğin malı olarak gören köktendinci bağnazların güdümündeki bir kurum haline gelmiştir zaten. Bununla birlikte AKP'nin artık Filistin, 15 Temmuz ya da Kurtuluş Savaşı üzerinden kendi ideolojisine yönelik mesajlar vermeyi kesmesi gerekiyor çünkü zerre kadar samimi olmadıkları bu olaylara zıt tavırlarıyla ortaya çıkmıştır.

Pasif Kullanıcı
29.06.2020

İnsanı eşcinselliğe mecbur bırakan herhangi bir gen yoktur. Ağustos 2019’da Science dergisinde bu konuda yapılmış en büyük araştırma yayınlandı. Bilim insanları eşcinsel genini araştırmak için tam 500 bin kişinin tüm genomunu analiz ettiler. Bu çok maliyetli ve zaman gerektiren çalışmanın sonucuna göre insanların eşcinsel olmasına katkı yapan en ufak bir gene bile rastlayamadılar. Eşcinsel vatandaşlar bu alışkanlıklarından kurtulana kadar psikolojik destek verilmeli ve dışlamalardan kaçınılmalıdır.

29.06.2020

DSÖ için sıraladıklarının benzerini NASA için de sıralayıp dünyanın düz olduğunu iddia edebilirsin. Dört duvar arasında mucize yalanları ile şekillenen inancınıza dayanak olabilir, aldığınız feyz ile havalanabilirsiniz.

30.06.2020

Dünya nüfusunun yaklaşık %24'ü Müslümanlardan oluşuyor.Müslüman çoğunluklu ülkelerin Dünya ekonomisindeki toplam payı ise %8.Dünya ihracatındaki payları ise sadece %3 ! Bu yüzdelerin neredeyse yarısı da sacede Petrol gelirlerinden karşılanıyor.İslam coğrafyasına baktığınızda sefalet,savaş,yıkım,bağnazlık,kadınların içler acısı durumu,diktatörlükler ve insan hakları ihlalleri görüyorsunuz. Çok yazıktır ki İslamcı dernekler,partiler,din adamları da biz neden bu durumdayız nerede hata yaptık diye sorgulamak yerine başkalarının hayatlarına müdahele etmekle,özgürlükleri prangalamakla,inançlarını başkalarına dayatmakla uğraşıyorlar.Başkalarını aşağı çekmeye çalışmak yerine siz yukarı çıkmaya çalışsanız daha iyi olmaz mı ?!!

Pasif Kullanıcı
01.07.2020

Şimdi biraz tarih ilmi ve sosyolojiden nasiplenip objektif okumalar yaparsan, FOX TV, CNN vs gibi islamofobik kanaların aptalca yorumlarına bağlanmak yerine kendi yorumlarını üretebilme ve düşünebilme yetisi gösterebilirsen, daha adaletli bir insan olma yolunda ilk adımı atabilirsin. İslam ve Müslümanları ‘kötü-öcü’ gösterdiğin bu saçma metodolojinin aynısını senin üzerinde kullanıp bu saçma analojilerini TEK TEK çürüteceğim. İyi oku... Ama hepsini tamam mı?

TÜM YORUMLARI OKU (82)