Kaçak Madende Çalışan Afgan Uyruklu Kişi Öldürülmüştü: Böbreği Bulunamadı

Zonguldak’ta kaçak olarak işletilen maden ocağında geçirdiği kaza sonrasında yaralanan ve bedeni yok edilmek için yakılan Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani’nin davasında yarın mahkeme günü. Nourtani için hazırlanan Adli Tıp raporunda, maden işçisinin yakılmadan önce ölmemiş olabileceği ortaya çıktı.

3 çocuk babası Afganistanlı 50 yaşındaki Vezir Mohammad Nourtani, Zonguldak’ta kaçak olarak işletilen maden ocağında kaza geçirmiş ve madenin sahipleri tarafından yakılarak cesedi yok edilmek istenmişti.

Karar’dan Sema Kızılarslan’ın haberine göre; olayla ilgili tutuklanan Hakan Körnöş ve Enver Gideroğlu ile birlikte Körnöş'ün kuzeni Ahmet Aydın tarafından işletilen kaçak maeden Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtan vagon çarpması sonrasında yaralanmıştı.

Kaynak

Olayda tutuklananlardan Alaattin Çayırlı, Hakan Körnöş'ün "Bu adamın kimliği yok, zaten Afgan, yakalım" dediğini belirtti. Ayrıca, ertesi gün Hakan'ı arayıp ne yaptıklarını sorduğunda, Körnöş'ün gülerek "Yaktık biz onu" cevabını verdiğini aktardı.

Nourtani'nin, Adli Tıp İhtisas Kurulu tarafından yapılan otopsisinde bir böbreği bulunmamıştı. Bu kapsamda tutuklu bulunan kaçak ocak sahiplerinden Enver Gideroğlu’nun böbrek hastası olduğu belirlenen babası, kolluk kuvvetleri eşliğinde hastaneye getirilerek muayene ettirildi. Gideroğlu’nun babasında böbrek ameliyatı izine rastlanılmadığı öğrenildi.

Koç Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp bölümünün hazırladığı otopsi raporunda, Nourtani’nin ölmeden önce yakılmış olabileceği belirtildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kaçak Madende Facia: Yaralanan Afgan İşçiyi Diri Diri Yakmışlar
Yakılarak Öldürülen Afgan Madencinin Eşi Konuştu: 'İnsan Olan Bunu Nasıl Yapar?'

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
17.09.2024

Kaçak madenin sahibi ve adamın canlı canlı yakılmasını isteyenin eski MHP Gelik Belde Başkanı olduğu unutulmasın. Dincisi başka, sözde milliyetçisi başka ama ikisi de benzer kıvamda tiksinç.

17.09.2024

Bunlar nasıl hasta insanlar, bu ne derece bir kötülük? Aklım hayalim almıyor! Maden sahibi olup insan olabilen var mı acaba? Ülkenin zengini niye hep gariban düşmanı? Milliyeti ne olursa olsun adama üzüldüm, çok yazık!

17.09.2024

ülkenin suyu çıktı! farkında mısınız? sanatçıyı, düşünürü, siyasetçi kovalamaktan, denetimsiz işletmelerin ve gangsterlerin kurbanları olduk! eşe dosta peşkeş çeke çeke hiç bir canlının hayati anlamı kalmadı, ne insanın, ne hayvanın ne de ağaçların!!!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ