Kaçak Maden Ocağında Feci Ölüm: Vagon ile Vinç Arasına Sıkışan İşçi Yaşamını Yitirdi

İş cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Zonguldak, Kilim'ledeki kaçak madende vagon ile vinç arasında sıkışan 49 yaşındaki maden işçisi Muhammet Korkut yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, gece saatlerinde Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesi Kırat Mahallesi'ndeki kaçak kömür ocağında meydana geldi. Maden ocağında çalışan 3 çocuk babası Muhammet Korkut, vagon ile vinç arasında sıkışarak yaralandı.

Mesai arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin çalışmasıyla sıkıştığı yerden kurtarılan Korkut, yüzeye çıkarılarak ambulansla hastaneye götürüldü. Durumu ağır olan madenci, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Korkut’un ağabeyinin de Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan emekli madenci olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Feci Kaza! 4 TIR Birbirine Girdi: Ölü ve Yaralılar Var
Günlerdir Yoğun Bakımdaydı: Sedyeden Düşen Hasta Yaşamını Yitirdi
Yeşilcam'ın Gamzeli Güzeli Bahar Öztan'a Veda: Cenazeye Katılan Safiye Soyman Tarzıyla Gündem Oldu

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Yurt Dışında Türk'e Benzetilmemekten Gurur Duyanların 'Eziklik Psikolojisi' Olduğunu Söyleyen Kullanıcı
YORUMLAR
26.03.2024

Kaçak değil, göz yumulan maden demeniz lazım! Kaçak işçi, kaçak sigara, kaçak içki olur, ama Koskoca maden kaçak olamaz, polisin, jandarmanın, belediyenin, meslek odalarının, bakanlığın görevini yapmayıp görmezden geldiği, emekçilerin sömürüldüğü, sahiplerinin kayırıldığı İşletmelerdir ve ülkeyi yöneten parti ile çok yakın ilişkileri vardır!

Allah rahmet eylesin. Böyle bir dönemde kaçak maden nasıl işletilir?

26.03.2024

Amin, bende inanın aynısını düşündüm, kaçak maden ocağı nasıl olur. En nihayetinde fiziki büyüklüğü olan gözle görünen kocaman bir yer herhalde.

26.03.2024

Allah rahmet eylesin iş veren çok üzülmüştür şimdi devlet büyüklerimiz hemen ziyarete giderler iş adamları moral yemeği düzenler yalandan bir soruşturma açarlar ve vinç suçlu bulunur

TÜM YORUMLARI OKU (5)