Kaçak Maç Yayını İzleyenlere Laf Eden Acun Ilıcalı'ya Fatih Altaylı'dan Tepki: "Exxen'i Bekleyelim mi?"

İş insanı Acun Ilıcalı'ya ücretli maç yayınlarına para vermeden korsan yayın izleyenlerle ilgili eleştirilerinin ardından birçok farklı tepki gelmişti. Bu akşam Galatsaray’ın Şampiyonalar ligi maçını yayınlayan Exxen çökmesi üzerine Fatih Altaylı'dan Ilıcalı'ya yanıt gecikmedi. 

Detaylar 👇

İş insanı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde ücretli maç yayınlarına para vermeden korsan yayın izleyenlere dair yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmişti.

Geçtiğimiz Ocak ayında Hull City takımını da satın alan Ilıcalı, ülkemizde gerçekleşen çoğu futbol karşılaşmasını sahip olduğu Tv8 kanalı ve Exxen platformunda yayınlıyor.

Ancak Exxon gibi ücretli platformlara üye olmayan bazı izleyiciler, bu maç yayınlarını kaçak olarak izliyor. Ilıcalı ise 'korsan yayının hırsızlık' olduğunu söyleyerek tepkisini dile getirmişti.

Korsan yayın hırsızlıktır. Benden çalması önemli değil, ben para kaybettiğim için üzülen bir insan değilim ama kendi kulübünden çalıyor. Kendi kulübüne para gitmiyor. Korsan yayın izleyenler gitsin arada sırada mağazalardan da bir şeyler çalsın, aynı suç zaten.

şeklinde konuşmuştu.

Bu akşam Galatsaray’ın Şampiyonalar Ligi maçını yayınlayan Exxen'in çökmesi üzerine Ilıcalı'nın korsan yayın eleştirileri tekrardan gündeme geldi.

Fatih Altaylı da "Acun kardeşim korsan yayından beter olan resmî yayıncının yayını yapacak alt yapıya sahip olmamasıdır" diyerek Ilıcalı'ya tepkisini dile getirdi.

Altaylı, "Şu an korsan yayıncılar yayın yapıyor ama Exxen yapamıyor. Exxen'i bekleyelim mi?" diye sordu.

twitter.com

Düşünceleriniz neler? Yorumlara buyurun 👇

İlginizi çekebilir:

Exxen Çöktü mü? Sosyal Medyada Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
03.10.2023

Bu ülke elini verip kolunu bacağını kaptırdığı bir digitürk badiresi geçirdi. Büyük platformlar üyeliği ile üyelik iptalini dakikalar içinde yaparken. Kanun dinlemeyen korsan telefonlardan zırt pırt arayıp üye toplayan sonra üyelikten çıkılmaması için bin dereden su getirten zihniyetlerin olduğu ülkede korsan yayının zirve yapması normal. 45 dakika boyunca exxene giremedim. kaçaktan izledim. Hem para verip hem kaçak maç izleyen bir ülkeyiz.

03.10.2023

Digiturk'ten önce Cine5 vardı. Üyeliği sonlandırmak istedik, sonlandırma yok diyerek kredi kartından para çekmeye devam ettiler. Kartı iptal etmek zorunda kaldık.

03.10.2023

hiç maç izlemiyorum açıkçası... ama birşey biliyorum tv8 deki programların neredeyse tamamı dünyada yayınlanan programlar tv8 den önce, ülkede milletin bir keyfi var oda maç izlemek onuda paralıya veriyorlar trt bedava verse sanki çokmu dokunacak, (dizilere verilen milyonlara birazdaha eklenir) bizim işlerimiz hep yokuş kolaylık diye birşey yok

04.10.2023

Evet. Yorar, yıpratır, yaşlandırırlar insanı. Kolaylık gösteren yok. En hatrı sayılır spor yayınları paralı platformlarda. 🤔😩

03.10.2023

Bu tip sistemlerin alt yapıları konusunda çalıştım. Malesef maliyetler çok yüksek ve böyle bir altyapıyı kurduğunuzda maç günü hariç harcadığınız cihazlarin hepsi yatıyor. Muhtemelen beceriksiz ve kalifiye olmayan bir ekip var veya yeterli bütçe verilmemiş, e sonuç da bu. Buna federasyonun ağır bir ceza vermesi lazım ki doğru düzgün yatırım yapıp bir daha sorunun yaşanmaması için Acun bey biraz çalışsın, altyapısına para yatırsın, yoksa böyle gelmiş böyle gider...

03.10.2023

Maliyeti kurtarmayacaksa girmesin o ihaleye... Parasını ödeyip de hizmet alamayan insanları ilgilendirmez bu durum. Dediğiniz gibi federasyonun ceza vermesi lazım.

TÜM YORUMLARI OKU (24)