Bazı geceler eski sınıflarımıza dönmüşüz gibi hissederek uyanıyoruz. Bazen bir sınavı unuttuğumuzu, bazen mezun olamadığımızı rüyamızda görüyoruz. Üstelik bu rüyalar yıllar geçse de peşimizi bırakmıyor. Aslında bu durumun altında yatan çok tanıdık sebepler var. Gelin sebeplerini bi' tık inceleyelim keza yıllar geçse de okulu ardımızda bırakamayacakmışız gibi görünüyor!
Sadece o mu, ne rüyalar ne rüyalar, şu kocaman halimle lise forması giyip herkesin bana gülmesi mi dersin, üniversitede devamsızlıktan kalmak mı dersin, diploma iptali mi.. iyi bildiğin bir adresi bulamama, askere alınmaya çalışıldığımı bile görmüştüm, ağlıyorum ben kadınım ne askerliği diye :)
Böyle bir kabus göreli bir ay falan oldu. Ünide finale girmiştim herkes sınavı bitirmiş benim başıma toplanmışlar hadi bitir de çıkalım şu basit soruları yapamadın mı hala diye sıkıştırıyorlar bir susun kopya çekiyorsun diye finalden atılacam diyorum herkes gülüyor derken final kağıdımı alıp amfiden çıkıyorum kütüphaneye gidip finali çözmeye çalışıyorum orada da manyak kızın biri kağıdımı alıp kaçıyor peşinden koşuyorum bir amfiye dalıyor kaçarken sıraların üstünden atladığı gibi kayboluyor bakıyorum atladığı sırada başka bir erkek oturuyor ama o sinirle oturana yapıştırıyorum osmanlı tokadını göz göze gelince noluyor be deyince kusura bakma demin buradan bir kız geçti ya o benim final kağıdımı alıp kaçtı buradan geçerken kayboldu seni o sandım diyorum herkes bana bakıp gülüyor aaa o bizim manyak ....(ismini unuttum şimdi) herkese sataşır o takma kafana deyince rüya burada bitiyor.