Kabul Edildiği Takdirde Neler Olacağını Tek Tek Anlatan Yonca Evcimik'ten Sokak Hayvanları Yasasına Tepki!

Yonca Evcimik, sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeler içeren ve TBMM Başkanlığına sunulan kanun teklifine tepki gösterdi. İçerisinde ötanazi maddesinin de yer aldığı yasanın kabul edildiği takdirde neler olacağını tek tek anlatan Evcimik, 'gerçekleri konuşalım' dedi.

Türkiye'nin gündemi günlerdir Hayvanları Koruma Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair TBMM'ye sunulan kanun teklifiyle çalkalanıyor.

Ve sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik yeni düzenlemeler içeren kanun teklifi, sokak hayvanlarına ötanazi uygulanması için yerel yönetimlere yetki verilmesini kapsıyor...

"Kuduz riski taşıyan, saldırganlaşmış, rehabilite imkanı olmayan sahipsiz köpeklerin uyutulması yani ötanazi kavramını da bu düzenlemede getiriyoruz" ifadelerine yer veren AKP Grup Başkanı Abdullah Güler'in açıklaması günlerdir büyük tepki çekiyor.

Kimilerinin desteklediği kimilerininse acımasızca bulduğu ötanazi teklifine her gün yüzlerce farklı yorum geliyor. Meseleye tepki gösterenlerden biri de Yonca Evcimik!

Yonca Evcimik, geçtiğimiz saatlerde çok çaresiz hissettiği için bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığını belirterek, yasa kabul edildiği takdirde sokak hayvanlarının başına neler geleceğini tek tek anlattığı bir video paylaştı.

Bu kadar kanlı ve acımasız bir yaklaşım olmamalı serzenişinde bulunan Evcimik, "hep beraber tekrar düşünelim, el ele verelim ve gerçekleri konuşalım" açıklamasında bulundu...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Müjdemizi İsteriz: Beklenen An Geldi, Burcu Biricik ve Emre Yetkin Kızları Luna'yı Kucağına Aldı!
Afrika Örgüsü Aşkı Kısa Sürdü: İmaj Değiştiren Pınar Deniz Kararından Çabuk Döndü, Bu Sefer de Kıvırcık Oldu!
Tutku ve İhtirasın Nereden Geldiği Belli Oldu: Can Yaman, Dans Eğitmeniyle Dudak Dudağa Görüntülendi!

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde İlk İtiraf: "Amcası Cesedi Çuval İçinde Bana Verdi"
Gülben Ergen, Narin'in Amcasının Silinen Whatsapp Mesajları Talebi Reddedilince İngilizce Yardım İstedi!
Yazar Ayşen Şahin'in Narin'le İlgili Yaptığı Yorum Herkeste Soğuk Duş Etkisi Yarattı
YORUMLAR
15.07.2024

bi bitmediniz amk. çok seviyorsunuz madem alın besleyin.

Sen ve senin gibilerde bitmedi ben de ona takığım. 😏😏umarım aynı hakkı size de kullanırlar. Sizin uyumanız uyanık kalmanızdan iyi. 😏😏

15.07.2024

e çözüm sun bağış yap sahiplendir vs hayvanların refahı gelişsin o zaman köpekler sokakta kalıp çocukları öldürmeye devam etsin diyecek değilsin herhalde?

Yapıyoruz da yetmiyorrrrr. Herkes elini taşın altına koyacak.

15.07.2024

ablacım biz bunlari zaten biliyoruz ama anlamayan bazı din kardeşlerimiz var onlar anlamıyor..

TÜM YORUMLARI OKU (22)