Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? Okullar Açılacak Mı?

Türkiye sokağa çıkma yasağının biteceği 17 Mayıs tarihini bekliyor. 29 Nisan’da başlayan tam kapanma, 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00’e kadar sürecek. Türkiye’de koronavirüs sebebiyle alınan yasak kararları Kabine toplantısıyla birlikte duyuruluyor. Bu sebeple ‘Kabine toplantısı ne zaman’ sorusu sosyal medyanın gündeminde. Son yapılan açıklamaya göre Kabine toplantısı 17 Mayıs Pazartesi yapılacak. Peki Kabine toplantısından nasıl kararlar çıkacak? İşte tüm detaylar…

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'İnşallah salgını kontrol altına almış olarak bayram sonrasında kontrollü bir şekilde normalleşme adımlarını atıyoruz' açıklamasının ardından dün Bakan Koca, 'Büyük bölümünü evlerimizde geçirdiğimiz bir ayın sonunda kısıtlamaların kademeli olarak kalkacağı günlere ulaşıyoruz' mesajını paylaştı.

Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında 17 Mayıs Pazartesi tarihinde yapılacak. Toplantıda önemli kararlar gündemde yer alacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından açıklama yapacak.

OKULLAR AÇILACAK MI?

Türkiye'nin 17 Mayıs sonrası normalleşme planına göre okullar bu yılı uzaktan eğitim ile tamamlayacak, kafeler ve restoranlar saat ve müşteri kotası ile açılacak.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi