Kabine Toplantısı Bugün Mü? Koronavirüs Yasakları İptal Edilecek Mi?

Koronavirüs yasaklarında 1.5 ayı geride bıraktık. Kısıtlamalar sebebiyle hafta içi ve hafta sonu belirli saatlerde sokağa çıkma yasağı uygulanır. Peki, sokağa çıkma yasağı ne zaman iptal edilecek? Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? İşte koronavirüs yasakları ile ilgili tüm bilgiler...

Türkiye’de tüm yurt genelinde hafta için akşam saat 21.00’den sonra başlayan sokağa çıkma yasakları, bir sonraki gün sabah saat 05.00’e kadar devam ediyor.

Sokağa çıkma yasakları hafta sonu ise tüm olarak uygulanıyor.

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Türkiye’de koronavirüs yasakları ile ilgili alınan kararlar Kabine toplantısı sonrası duyuruluyor. En son iki hafta önce yapılan Kabine toplantısının, yarın yapılması ve önemli kararların açıklanması bekleniyor.

Yeni Normalleşme Adımları Neler Olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kafe ve restoranlar için yeni kararların alınacağını duyurmuştu. Kafe ve restoranların tekrardan müşteri kabulüne başlaması bekleniyor. Ancak, müşterilerden HES kodu isteyecekleri ve HES kodu ile hizmet verecekleri tahmin ediliyor.

Sokağa Çıkma Yasakları İptal Edilecek Mi?

Uzmanlar, sokağa çıkma yasaklarının tamamen iptal edilmeyeceğini ancak hafta içi akşam 21.00’de başlayan sokağa çıkma yasağı saatinin 23.00’e çekileceğini, hafta sonu ise 17.00’den sonra yasak olabileceğini belirtiyor.

Popüler İçerikler

Real Madrid Taraftarı İsyanda: Ancelotti Arda Güler'i Neden Oynatmıyor?
Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"