Kabine Toplantısı Ertelendi

Kademeli normalleşme adımları ile ilgili kararlar alınması beklenen bugünkü Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ertelendi.

NTV'nin haberine göre kademeli normalleşmeyle ilgili yeni kararların alınacağı ve bugün düzenlenmesi planlanan kabine toplantısı iptal edildi.

İki haftada bir gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın tarihi NATO Liderler Zirvesi nedeniyle öne çekilmişti. 

14 Haziran Pazartesi günü yapılacak zirve öncesinde, kabine toplantısının bugün yapılacağı duyurulmuştu.

Koca ay sonunu işaret etti

Dün gerçekleşen Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önlemlerle ilgili olarak ''Esneme için hazirandan sonra değerlendirme yapılır' ifadelerini kullanmıştı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Saran’dan Sonra Okan Buruk mu? Gazeteci Sevilay Yılman’dan, Ela Rümeysa Cebeci Skandalında Okan Buruk İddiası
TRT Canlı Yayında Ortalık Karıştı: Bir Kadın ‘Yeter’ Diye Bağırarak Ceketini Yırttı
Bir Gecede Milyoner Olmuştu: 16 Milyon Euroluk Serveti Eriten Piyango Milyoneri Artık Sosyal Konutta Yaşıyor
YORUMLAR
10.06.2021

bence iyi olmuş. boşuna toplanıp çay kahve içiyolardı zaten. muhtemelen chp nin de dedikodusunu yapıyolardır. yasak saatini akşam 10 dan 11e aldık diyeceklerdi. aşılar yeni yeni geliyo. ay sonu daha iyi olur. ama şu da netleşmiş oldu, bayramda tam açılma geliyo

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ